
Składniki
3 łyżeczki
3 sztuki
3 sztuki
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Z chelba razowego wytnij szklanką krążki.
Krok 2
W krążkach chleba ryżowego zrób dziurki o średnicy odpowiadającej średnicy paluszków.
Krok 3
Następnie dekoratorem do kremu wyciśnij z masła płomienie.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Dzisiaj zabieramy się za grillowanie najszlachetniejszych kawałków wołowiny – steków. Jak je przygotować, jak sprawdzić stopień wysmażenia i czym się różni t-bone od rostbefu – o tym przeczytacie w moim nowym wpisie. Po pierwsze – steki grillujemy na dobrze rozgrzanym grillu, bez przykrycia. Wysoka temperatura sprawia, że białko na powierzchni mięsa szybko się ścina i zabezpiecza stek przed utratą soków.
Czytaj więcejW sezonie na świeże warzywa zastanawiacie się, jak przygotować białe szparagi, żeby cieszyć się ich wykwintnym smakiem i luksusowym charakterem? Sprawdźcie, jak przyrządzić białe szparagi, żeby rozpływały się w ustach.
Czytaj więcej