
Składniki
3 łyżeczki
3 sztuki
3 sztuki
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Z chelba razowego wytnij szklanką krążki.
Krok 2
W krążkach chleba ryżowego zrób dziurki o średnicy odpowiadającej średnicy paluszków.
Krok 3
Następnie dekoratorem do kremu wyciśnij z masła płomienie.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Nie trzeba już iść do restauracji, by spróbować orientalnych przysmaków. We własnej kuchni połączymy smażony ryż tylko z ulubionymi dodatkami – bez kompromisów! Wersja mięsna czy wegetariańska? Egzotyczne składniki czy produkty z własnego ogródka? Wybór należy wyłącznie do nas!
Czytaj więcejŁagodny smak i delikatna konsystencja dorsza sprawiają, że danie to możemy przyrządzić na wiele sposobów. Samo pieczenie w większości przypadków wygląda jednak podobnie. Najważniejsze to nie wysuszyć ryby – oto jak to zrobić!
Czytaj więcej