
Składniki
3 łyżeczki
3 sztuki
3 sztuki
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Z chelba razowego wytnij szklanką krążki.
Krok 2
W krążkach chleba ryżowego zrób dziurki o średnicy odpowiadającej średnicy paluszków.
Krok 3
Następnie dekoratorem do kremu wyciśnij z masła płomienie.
Przepisy w Waszym wykonaniu

trudne
Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcej