Panierka z kopru włoskiego przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Panierka z kopru włoskiego

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

heart
0 os.
cookedstopień trudności

średnie

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
6 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

5 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

2 sztuki

null

null

2 łyżki

3 łyżki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Czosnek zmiażdż.

Krok 2

Nasiona kopru upraż.

Krok 3

Wszystkie składniki wymieszaj. Stosuj do mięs.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Panierka z kopru włoskiego - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Panierka z kopru włoskiego - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Panierka z kopru włoskiego - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Panierka z kopru włoskiego - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Panierka z kopru włoskiego - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Panierka z kopru włoskiego - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Panierka z kopru włoskiego - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Panierka z kopru włoskiego - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Marynowanie maślaków to doskonała metoda na zrobienie przetworów z leśnych zdobyczy. Grzybki w tej formie zyskują nowe oblicze, wyrazisty smak i niepowtarzalny aromat. Warto więc przygotować je, schować do spiżarni i wyjąć, gdy najdzie Was ochota lub pojawią się niespodziewani goście. Jak zamarynować maślaki? Czy to trudny i długi proces? Przychodzimy z pomocą i odpowiedziami. Zapraszamy!

Czytaj więcej

Kanie to grzyby słynące ze swojego charakterystycznego kapelusza i delikatnego smaku, który urozmaica wiele potraw. Wykorzystujemy je do przyrządzenia farszu na pierogi, a także traktujemy te leśne przysmaki jako zamiennik mięsa.

Czytaj więcej