Papryka faszerowana mięsem mielonym i ryżem przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Papryka faszerowana mięsem mielonym i ryżem

Autor: cichoola

ratingratingratingratingrating

2

heart
10 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
1 os.
Drukuj

19 osób wydrukowało

Pobierz pdf

44 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

Przygotowanie krok po kroku

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Papryka faszerowana mięsem mielonym i ryżem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Papryka faszerowana mięsem mielonym i ryżem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Papryka faszerowana mięsem mielonym i ryżem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Papryka faszerowana mięsem mielonym i ryżem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Papryka faszerowana mięsem mielonym i ryżem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Papryka faszerowana mięsem mielonym i ryżem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Papryka faszerowana mięsem mielonym i ryżem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Papryka faszerowana mięsem mielonym i ryżem - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Marynowanie maślaków to doskonała metoda na zrobienie przetworów z leśnych zdobyczy. Grzybki w tej formie zyskują nowe oblicze, wyrazisty smak i niepowtarzalny aromat. Warto więc przygotować je, schować do spiżarni i wyjąć, gdy najdzie Was ochota lub pojawią się niespodziewani goście. Jak zamarynować maślaki? Czy to trudny i długi proces? Przychodzimy z pomocą i odpowiedziami. Zapraszamy!

Czytaj więcej

Kanie to grzyby słynące ze swojego charakterystycznego kapelusza i delikatnego smaku, który urozmaica wiele potraw. Wykorzystujemy je do przyrządzenia farszu na pierogi, a także traktujemy te leśne przysmaki jako zamiennik mięsa.

Czytaj więcej