Pasta fasolowa z selerem przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Pasta fasolowa z selerem

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

1 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
10 os.
Drukuj

4 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

1 osoba zapisała

Udostępnij

Składniki

1 szczypta

1 szczypta

0.25 łyżki

2 łyżki

1 łyżka

300 gramów

0.25 łyżki

4 łyżki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Umyj fasolę, a następnie zalej ją 2-3 szklankami przegotowanej wody i pozostaw na noc.

Krok 2

Następnego dnia ugotuj ją z dodatkiem cukru i cząbru.

Krok 3

Gdy będzie już miękka dodaj sól i odparuj.

Krok 4

Zmiksuj, wymieszaj z majonezem, cebulą i selerem. Dopraw.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Pasta fasolowa z selerem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Pasta fasolowa z selerem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Pasta fasolowa z selerem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Pasta fasolowa z selerem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Pasta fasolowa z selerem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Pasta fasolowa z selerem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Pasta fasolowa z selerem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Pasta fasolowa z selerem - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
3 osoby oglądają przepis:
Szakszuka
czas przygotowania
25 min.
stopień trudności

łatwe

Przygotowania do Świąt Wielkanocnych zawsze są świetną okazją dla wszystkich kucharzy, żeby się wykazać. Oto czas powrotu do tradycyjnych receptur – w końcu niektóre z potraw jadane są wyłącznie raz w roku właśnie przy tej okazji.

Czytaj więcej

W tę Wielkanoc przygotuj wyjątkowe, smaczne dania inspirowane sprawdzonymi, klasycznymi przepisami. Dobre będą nie tylko faszerowane jajka, ale również różnego rodzaju mięsa.

Czytaj więcej