Pasta fasolowa z selerem przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Pasta fasolowa z selerem

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

1 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
10 os.
Drukuj

3 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

0 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

1 szczypta

1 szczypta

0.25 łyżki

2 łyżki

1 łyżka

300 gramów

0.25 łyżki

4 łyżki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Umyj fasolę, a następnie zalej ją 2-3 szklankami przegotowanej wody i pozostaw na noc.

Krok 2

Następnego dnia ugotuj ją z dodatkiem cukru i cząbru.

Krok 3

Gdy będzie już miękka dodaj sól i odparuj.

Krok 4

Zmiksuj, wymieszaj z majonezem, cebulą i selerem. Dopraw.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Pasta fasolowa z selerem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Pasta fasolowa z selerem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Pasta fasolowa z selerem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Pasta fasolowa z selerem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Pasta fasolowa z selerem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Pasta fasolowa z selerem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Pasta fasolowa z selerem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Pasta fasolowa z selerem - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Może wrzucimy coś na ruszt? Letnie popołudnia i wieczory od dłuższego czasu kojarzą nam się z zapachem grilla i jedzeniem na świeżym powietrzu. Kuchnia koreańska już dawno przeniosła tę rozrywkę pod restauracyjne i domowe dachy!

Czytaj więcej

Szparagi – modny dodatek do wielu dań, szczególnie tych wykwintnych. Zanim jednak zabierzesz się za ich przyrządzanie, sprawdź, jaka metoda będzie najlepsza. Przedstawiamy 5 sposobów na szparagi.

Czytaj więcej