Pasta fasolowa z selerem przepis – Zobacz na przepisy.pl

Pasta fasolowa z selerem

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

1 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
10 os.
Drukuj

2 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

0 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

1 szczypta

1 szczypta

0.25 łyżki

2 łyżki

1 łyżka

300 gramów

0.25 łyżki

4 łyżki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Umyj fasolę, a następnie zalej ją 2-3 szklankami przegotowanej wody i pozostaw na noc.

Krok 2

Następnego dnia ugotuj ją z dodatkiem cukru i cząbru.

Krok 3

Gdy będzie już miękka dodaj sól i odparuj.

Krok 4

Zmiksuj, wymieszaj z majonezem, cebulą i selerem. Dopraw.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Pasta fasolowa z selerem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Pasta fasolowa z selerem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Pasta fasolowa z selerem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Pasta fasolowa z selerem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Pasta fasolowa z selerem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Pasta fasolowa z selerem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Pasta fasolowa z selerem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<

Dynię z powodzeniem wykorzystuję w różnego rodzaju wypiekach. Dodatek dyni sprawia, że ciasto staje się wilgotne. Amerykanie nie wyobrażają sobie Święta Dziękczynienia bez tradycyjnego ciasta dyniowego pumpkin pie. Sprawdźcie przepis na to ciasto.

Czytaj więcej

Sos pomidorowy nadaje się nie tylko do najbardziej popularnego wariantu z makaronem spaghetti. Świetnie komponuje się z kokardkami, wstążkami, ravioli i tortellini. Doskonały przepis na sos pomidorowy?

Czytaj więcej