
Składniki
1 sztuka
1 opakowanie
3 łyżki
1 sztuka
1 pęczek
0.5 szklanki
2 sztuki
0.5 szklanki
0.5 szklanki
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Sos Knorr przygotuj według wskazówek umieszczonych na opakowaniu. Kolendrę i czosnek pokrój drobno i wymieszaj z sosem.

Krok 2
Fasolę namocz dzień wcześniej w zimnej wodzie, następnie ugotuj po tym czasie. Wystudź.

Krok 3
Cykorię pokrój w krążki, następnie porozdzielaj listki. Oliwki pokrój w krążki a cebulę w piórka.

Krok 4
Wszystkie składniki sałatki połącz ze sobą, dodaj przygotowany sos sałatkowy i wymieszaj. Przełóż do salaterki i podaj na stół.

Przepisy w Waszym wykonaniu
Sos sałatkowy grecki Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuRobienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcej