Składniki
null
0.2 szklanki
1 sztuka
1 opakowanie
0.5 łyżeczki
1 sztuka
1 sztuka
1 sztuka
7 sztuk
1 sztuka
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Grzyby namocz w ciepłej wodzie na 15 minut, odcedź i posiekaj. Makaron zalej ciepłą wodą i poczekaj aż zmięknie. Następnie odcedź go i pokrój nożem na krótsze kawałki.
Krok 2
Papryki przekrój, usuń gniazda nasienne i pokrój na cienkie paseczki.
Krok 3
Ogórka obierz i również pokrój na cienkie paseczki.
Krok 4
Do miski wrzuć wszystkie warzywa, makaron i grzyby i wymieszaj.
Krok 5
Bulionetkę Knorr zagotuj z szklanką wody.
Krok 6
Płyn wystudź i dodaj do niego chilli, sos sojowy i miód. Dokładnie wymieszaj i polej sałatkę.
Przepisy w Waszym wykonaniu
łatwe
Bulionetka wołowa Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuDobry przepis na ciasto naleśnikowe powinien znaleźć się w notatniku każdego kucharza. Dzięki niemu możliwe jest zrobienie nie tylko ulubionych placków z owocami, które wyśmienicie smakują podczas podwieczorku, ale także przygotowanie krokietów. Nie powinny kojarzyć się wyłącznie z przyjęciami weselnymi! Jak zrobić naleśniki na krokiety? To proste...
Czytaj więcejSuszone grzyby są dobrze wszystkim znanym przysmakiem, który często pojawia się w naszych jadłospisach. Nie wyobrażamy sobie aromatycznych zup, sosów oraz pierogów bez tych leśnych specjałów. Aby grzyby suszone nadawały się do spożycia i zachwycały smakiem, warto zgłębić wiedzę na temat moczenia ich w wodzie i mleku. Jak to zrobić?
Czytaj więcej