Pasta rybna makrela + ser przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Pasta rybna makrela + ser

Autor: profil69

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

0 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
1 os.
Drukuj

2 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

5 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

60 gramów

80 gramów

4 gramy

2 plastry

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Wymieszaj makrelę wędzoną z serem twarogowym i olejem Posmaruj chleb masłem Smacznego

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Pasta rybna makrela + ser - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Pasta rybna makrela + ser - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Pasta rybna makrela + ser - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Pasta rybna makrela + ser - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Pasta rybna makrela + ser - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Pasta rybna makrela + ser - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Pasta rybna makrela + ser - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Pasta rybna makrela + ser - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
9 osób ogląda przepis:
Tofu salad
czas przygotowania
10 min.
stopień trudności

łatwe

Mała, owalna, fioletowa – oto ona, królowa stołu! Śliwka podbiła serca wielu i nie ma się co dziwić. Uwodzi smakiem, kusi kolorem, nęci składnikami odżywczymi. Aż ciężko się jej oprzeć! Daj się ponieść jej urokom i poznaj śliwkę od zupełnie innej strony.

Czytaj więcej

Na zakończenie serii postów dyniowych chciałbym wspomnieć o jej zastosowaniu w świecie słodkości. Dynię z powodzeniem wykorzystuję w różnego rodzaju wypiekach. Dodatek dyni sprawia, że ciasto staje się wilgotne.

Czytaj więcej