Pasta rybna makrela + ser przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Pasta rybna makrela + ser

Autor: profil69

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

heart
0 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
1 os.
Drukuj

2 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

10 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

60 gramów

80 gramów

4 gramy

2 plastry

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Wymieszaj makrelę wędzoną z serem twarogowym i olejem Posmaruj chleb masłem Smacznego

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Pasta rybna makrela + ser - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Pasta rybna makrela + ser - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Pasta rybna makrela + ser - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Pasta rybna makrela + ser - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Pasta rybna makrela + ser - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Pasta rybna makrela + ser - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Pasta rybna makrela + ser - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Pasta rybna makrela + ser - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
3 osoby oglądają przepis:
Lasagne
czas przygotowania
60 min.
stopień trudności

średnie

Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.

Czytaj więcej

Cukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.

Czytaj więcej