Pasta rybna makrela + ser przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Pasta rybna makrela + ser

Autor: profil69

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

heart
0 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
1 os.
Drukuj

2 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

10 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

60 gramów

80 gramów

4 gramy

2 plastry

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Wymieszaj makrelę wędzoną z serem twarogowym i olejem Posmaruj chleb masłem Smacznego

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Pasta rybna makrela + ser - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Pasta rybna makrela + ser - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Pasta rybna makrela + ser - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Pasta rybna makrela + ser - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Pasta rybna makrela + ser - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Pasta rybna makrela + ser - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Pasta rybna makrela + ser - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Pasta rybna makrela + ser - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Marynowanie maślaków to doskonała metoda na zrobienie przetworów z leśnych zdobyczy. Grzybki w tej formie zyskują nowe oblicze, wyrazisty smak i niepowtarzalny aromat. Warto więc przygotować je, schować do spiżarni i wyjąć, gdy najdzie Was ochota lub pojawią się niespodziewani goście. Jak zamarynować maślaki? Czy to trudny i długi proces? Przychodzimy z pomocą i odpowiedziami. Zapraszamy!

Czytaj więcej

Kanie to grzyby słynące ze swojego charakterystycznego kapelusza i delikatnego smaku, który urozmaica wiele potraw. Wykorzystujemy je do przyrządzenia farszu na pierogi, a także traktujemy te leśne przysmaki jako zamiennik mięsa.

Czytaj więcej