Pasta rybna makrela + ser przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Pasta rybna makrela + ser

Autor: profil69

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

0 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
1 os.
Drukuj

2 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

5 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

60 gramów

80 gramów

4 gramy

2 plastry

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Wymieszaj makrelę wędzoną z serem twarogowym i olejem Posmaruj chleb masłem Smacznego

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Pasta rybna makrela + ser - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Pasta rybna makrela + ser - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Pasta rybna makrela + ser - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Pasta rybna makrela + ser - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Pasta rybna makrela + ser - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Pasta rybna makrela + ser - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Pasta rybna makrela + ser - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Pasta rybna makrela + ser - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
26 osób ogląda przepis:
Raffaello
czas przygotowania
120 min.
stopień trudności

łatwe

Zimowe lody topnieją w jednym szczególnym dniu. 14 lutego obchodzimy święto miłości czyli Walentynki. W ten dzień okazujemy miłość i przyjaźń naszym najbliższym, w ten dzień celebrujemy to co nas łączy i to co w nas najlepsze.

Czytaj więcej

Delikatne, puszyste pączki. Z jednej strony proste w przygotowaniu, z drugiej – wymagające uwagi. Jeśli chcesz wiedzieć, jak zrobić dobre pączki, pamiętaj o kilku radach, dzięki którym zawsze wyjdą doskonałe, a ich brzegi zwieńczy złota obwódka.

Czytaj więcej