Pastę alle Zucchine przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Pastę alle Zucchine

Autor: Paul81

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

heart
3 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

2 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

1 osoba zapisała

Udostępnij

Składniki

1 sztuka

1 sztuka

2 szczypty

500 gramów

2 łyżki

1 sztuka

2 sztuki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

PRZEPIS: na oliwie extra vergine smażyć cebulę i marchewkę drobne posiekane, dodać cukinię, kiedy warzywa robią się szkliste dodać pomidory bez skórki, posolić, dodać pieprzu i gotować ok 10-15 minut. Gotować makaron jak wyżej, mieszać z sosem i poda do stołu.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Pastę alle Zucchine - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Pastę alle Zucchine - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Pastę alle Zucchine - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Pastę alle Zucchine - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Pastę alle Zucchine - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Pastę alle Zucchine - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Pastę alle Zucchine - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Pastę alle Zucchine - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
2 osoby oglądają przepis:
Kubdari - VIDEO
czas przygotowania
110 min.
stopień trudności

średnie

Nie wiesz, z czym jeść bób? Możliwości jest wiele. Warto z nich korzystać, bo młody bób to prawdziwy przysmak. Bez względu czy podacie go w sałatce czy wykorzystacie do ugotowania zupy, nie pożałujecie decyzji o włożeniu go do sklepowego koszyka. Zacznijmy jednak od postaw. Ustalmy, jak jeść bób oraz jak go podawać. Ze skórką czy bez? W jakiej wersji smakuje lepiej?

Czytaj więcej

Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy. Przygotowanie słoików ze smakowitą zawartością musi obejmować patenty, które pozwolą zachować świeżość przetworów. Jednym z najmniej kłopotliwych sposobów jest pasteryzowanie słoików w piekarniku. Unikniecie dużego zamieszania w kuchni, które często łączy się z pasteryzacją na mokro. Przedstawiamy kilka wskazówek, które wyjaśnią, na czym dokładnie polega wekowanie w piekarniku i czym charakteryzuje się pasteryzacja na sucho.

Czytaj więcej