Pastę alle Zucchine przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Pastę alle Zucchine

Autor: Paul81

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

heart
3 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

2 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

0 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

1 sztuka

1 sztuka

2 szczypty

500 gramów

2 łyżki

1 sztuka

2 sztuki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

PRZEPIS: na oliwie extra vergine smażyć cebulę i marchewkę drobne posiekane, dodać cukinię, kiedy warzywa robią się szkliste dodać pomidory bez skórki, posolić, dodać pieprzu i gotować ok 10-15 minut. Gotować makaron jak wyżej, mieszać z sosem i poda do stołu.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Pastę alle Zucchine - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Pastę alle Zucchine - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Pastę alle Zucchine - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Pastę alle Zucchine - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Pastę alle Zucchine - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Pastę alle Zucchine - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Pastę alle Zucchine - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Pastę alle Zucchine - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Dzisiaj zabieramy się za grillowanie najszlachetniejszych kawałków wołowiny – steków. Jak je przygotować, jak sprawdzić stopień wysmażenia i czym się różni t-bone od rostbefu – o tym przeczytacie w moim nowym wpisie. Po pierwsze – steki grillujemy na dobrze rozgrzanym grillu, bez przykrycia. Wysoka temperatura sprawia, że białko na powierzchni mięsa szybko się ścina i zabezpiecza stek przed utratą soków.

Czytaj więcej

W sezonie na świeże warzywa zastanawiacie się, jak przygotować białe szparagi, żeby cieszyć się ich wykwintnym smakiem i luksusowym charakterem? Sprawdźcie, jak przyrządzić białe szparagi, żeby rozpływały się w ustach.

Czytaj więcej