Piaskowe

Autor: Użytkownik Moje Ciasto

ratingratingratingratingrating

6

70 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
60 min.
ilość porcji
1 os.
Drukuj

97 osób wydrukowało

Pobierz pdf

57 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

3 sztuki

6 łyżek

1 szklanka

1 szklanka

0.5 szklanki

1 łyżeczka

1 opakowanie

1 sztuka

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Jajka zmiksować z cukrem.

Krok 2

Dodać olej.

Krok 3

Potem stopniowo dosypywać resztę składników, miksując.

Krok 4

Przelać do nasmarowanej blachy.

Krok 5

Piec 50-60 minut w temp. 180 stopni.

Krok 6

Przed podaniem posypać cukrem pudrem.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Piaskowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Piaskowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Piaskowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Piaskowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Piaskowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Piaskowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Piaskowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<
1 osoba ogląda przepis:
Ciasto jogurtowe
czas przygotowania
60 min.
stopień trudności

łatwe

Trudno wyobrazić sobie ciepłe miesiące bez soczystych owoców. Co zrobić z truskawek, które najsmaczniejsze są na przełomie wiosny i lata? Przygotowaliśmy dla Ciebie 6 inspiracji, nie tylko na wypieki.

Czytaj więcej

Botwinka, czyli smaczna zupa, której oryginalnego smaku dodają wczesne buraki, to jedno z popularniejszych dań w sezonie wiosenno-letnim. Jest delikatna, ale jednocześnie charakterystyczna. Jak ugotować botwinkę? – przeczytasz w poradniku.

Czytaj więcej