Składniki
1 szczypta
1 szczypta
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
PIECZARKI MOJEGO TATY co jakiś czas pojawiały się na naszym stole. W zależności od nastroju tata faszerował je np. krewetkami albo paluszkami krabowymi. Robił też pieczarki zupełnie zwyczajne. Takie jak te.
Przepisy w Waszym wykonaniu
3 osoby oglądają przepis: 
Zapiekanka z mielonego mięsa i ziemniaków
40 min.
łatwe
Na zakończenie serii postów dyniowych chciałbym wspomnieć o jej zastosowaniu w świecie słodkości. Dynię z powodzeniem wykorzystuję w różnego rodzaju wypiekach. Dodatek dyni sprawia, że ciasto staje się wilgotne.
Czytaj więcejPrzekąski, malutkie dania na jeden kęs, podajemy na początku uroczystego obiadu lub przyjęcia. Mają pobudzić apetyt, zaintrygować, zachęcić do kolejnych dań.
Czytaj więcej