Pieczarki mojego Taty przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Pieczarki mojego Taty

Autor: Pascal Pascal

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

21 os.
cookedstopień trudności

średnie

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

18 osób wydrukowało

Pobierz pdf

50 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

1 szczypta

1 szczypta

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

PIECZARKI MOJEGO TATY co jakiś czas pojawiały się na naszym stole. W zależności od nastroju tata faszerował je np. krewetkami albo paluszkami krabowymi. Robił też pieczarki zupełnie zwyczajne. Takie jak te.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Pieczarki mojego Taty - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Pieczarki mojego Taty - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Pieczarki mojego Taty - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Pieczarki mojego Taty - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Pieczarki mojego Taty - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Pieczarki mojego Taty - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Pieczarki mojego Taty - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Pieczarki mojego Taty - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
2 osoby oglądają przepis:
Zupa harira
czas przygotowania
90 min.
stopień trudności

łatwe

Dobry przepis na ciasto naleśnikowe powinien znaleźć się w notatniku każdego kucharza. Dzięki niemu możliwe jest zrobienie nie tylko ulubionych placków z owocami, które wyśmienicie smakują podczas podwieczorku, ale także przygotowanie krokietów. Nie powinny kojarzyć się wyłącznie z przyjęciami weselnymi! Jak zrobić naleśniki na krokiety? To proste...

Czytaj więcej

Suszone grzyby są dobrze wszystkim znanym przysmakiem, który często pojawia się w naszych jadłospisach. Nie wyobrażamy sobie aromatycznych zup, sosów oraz pierogów bez tych leśnych specjałów. Aby grzyby suszone nadawały się do spożycia i zachwycały smakiem, warto zgłębić wiedzę na temat moczenia ich w wodzie i mleku. Jak to zrobić?

Czytaj więcej