Pieczarki mojego Taty przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Pieczarki mojego Taty

Autor: Pascal Pascal

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

21 os.
cookedstopień trudności

średnie

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

18 osób wydrukowało

Pobierz pdf

50 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

1 szczypta

1 szczypta

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

PIECZARKI MOJEGO TATY co jakiś czas pojawiały się na naszym stole. W zależności od nastroju tata faszerował je np. krewetkami albo paluszkami krabowymi. Robił też pieczarki zupełnie zwyczajne. Takie jak te.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Pieczarki mojego Taty - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Pieczarki mojego Taty - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Pieczarki mojego Taty - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Pieczarki mojego Taty - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Pieczarki mojego Taty - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Pieczarki mojego Taty - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Pieczarki mojego Taty - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Pieczarki mojego Taty - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Polędwiczki wieprzowe jadasz tylko od święta i zazwyczaj wyłącznie w restauracji, w której ich przyrządzeniem zajmuje się profesjonalny szef kuchni? Po co się ograniczać? Smakiem tego delikatnego mięsa można cieszyć się znacznie częściej i to we własnej jadalni. Jak smażyć polędwiczki, żeby były soczyste? Jak przygotować mięso i z jakimi dodatkami je podawać?

Czytaj więcej

Bób to smaczne i sezonowe warzywo, uwielbiane przez wielu z nas. Jedni spożywają je jako przekąskę pozbawioną dodatków, inni przygotowują z niego najróżniejsze potrawy. Warto je jeść przez cały rok, niestety poza sezonem trudno je znaleźć. Zastanawiasz się więc, czy bób można mrozić? Chcesz przyrządzać z nim dania nie tylko latem, lecz także jesienią i zimą?

Czytaj więcej