Piersi kurczaka w porach przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Piersi kurczaka w porach

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

3 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
45 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

2 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

2 sztuki

1 łyżka

1 kilogram

0.5 szklanki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Piersi z kurczaka pokrój w kostkę, posyp Przyprawą Uniwersalną Delikat Knorr i usmaż. Przełóż je do garnka.

Krok 2

Pory pokrój w krążki i dodaj do mięsa.

Krok 3

Całość zalej śmietaną 40%. Duś na średnim ogniu do czasu, gdy por zmięknie. W razie potrzeby dopraw.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Piersi kurczaka w porach - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Piersi kurczaka w porach - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Piersi kurczaka w porach - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Piersi kurczaka w porach - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Piersi kurczaka w porach - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Piersi kurczaka w porach - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Piersi kurczaka w porach - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Piersi kurczaka w porach - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
214 osób ogląda przepis:
Żeberka po chińsku
czas przygotowania
60 min.
stopień trudności

średnie

Może wrzucimy coś na ruszt? Letnie popołudnia i wieczory od dłuższego czasu kojarzą nam się z zapachem grilla i jedzeniem na świeżym powietrzu. Kuchnia koreańska już dawno przeniosła tę rozrywkę pod restauracyjne i domowe dachy!

Czytaj więcej

Szparagi – modny dodatek do wielu dań, szczególnie tych wykwintnych. Zanim jednak zabierzesz się za ich przyrządzanie, sprawdź, jaka metoda będzie najlepsza. Przedstawiamy 5 sposobów na szparagi.

Czytaj więcej