Piersi z kurczaka

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

4 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

1 osoba wydrukowała

Pobierz pdf

1 osoba zapisała

Udostępnij

Składniki

null

null

null

null

3 sztuki

7 sztuk

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Rozbij i dopraw porcje kurczaka.

Krok 2

Ubij białka i połącz z żółtkami.

Krok 3

Mięso oprósz mąką, obtocz w pianie, a następnie usmaż na gorącym oleju.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Piersi z kurczaka - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Piersi z kurczaka - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Piersi z kurczaka - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Piersi z kurczaka - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Piersi z kurczaka - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Piersi z kurczaka - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Piersi z kurczaka - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<

Słodkie i soczyste owoce, które mogą być składnikiem deserów, ale również wytrawnych dań czy szybkich sałatek. Co zrobić z malin? – zainspiruj się naszymi propozycjami.

Czytaj więcej

Francuskie, filo czy kruche? W formie tarty lub quiche? Ciasto na słono może mieć wiele postaci. Dodaje się do niego warzywa, sery, mięso, zioła. Skorzystaj z naszych porad i uruchom kulinarną fantazję, tworząc pyszne słone wypieki dla bliskich.

Czytaj więcej