
Składniki
500 gramów
1 sztuka
1 sztuka
1 łyżka
1 sztuka
1 szklanka
5 sztuk
1 sztuka
2 sztuki
1 sztuka
250 mililitrów
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Indyka dokładnie myjemy i osuszamy ręcznikiem papierowym.
Krok 2
Cebulę drobno siekamy i lekko szkliwimy na maśle.
Krok 3
Dodajemy pokrojone w kostkę mięso i przesmażamy razem kilka minut.
Krok 4
Fasolkę po rozmrożeniu kroimy w kawałki (jeśli jest w całości).
Krok 5
Cukinię, oliwki i pieczarki kroimy w plasterki.
Krok 6
Warzywa dodajemy do mięsa i doprawiamy kostkami smakowymi oraz delikatem.
Krok 7
Dodajemy bulion i dusimy około 30 minut. Smacznego!
Przepisy w Waszym wykonaniu
Przyprawa w Mini kostkach Czosnek Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuNie trzeba już iść do restauracji, by spróbować orientalnych przysmaków. We własnej kuchni połączymy smażony ryż tylko z ulubionymi dodatkami – bez kompromisów! Wersja mięsna czy wegetariańska? Egzotyczne składniki czy produkty z własnego ogródka? Wybór należy wyłącznie do nas!
Czytaj więcejŁagodny smak i delikatna konsystencja dorsza sprawiają, że danie to możemy przyrządzić na wiele sposobów. Samo pieczenie w większości przypadków wygląda jednak podobnie. Najważniejsze to nie wysuszyć ryby – oto jak to zrobić!
Czytaj więcej