Polędwica wieprzowa przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Polędwica wieprzowa

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

heart
3 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
45 min.
ilość porcji
5 os.
Drukuj

3 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

1 osoba zapisała

Udostępnij

Składniki

null

null

1 szklanka

0.5 sztuki

1 łyżka

800 gramów

1 łyżka

1 szklanka

2 opakowania

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Mięso pokrój na małe kawałki.

Krok 2

Przypraw solą i pieprzem, lekko rozbij i usmaż na maśle.

Krok 3

Dodaj śmietanę, 0,5 szklanki miodu i smaż.

Krok 4

Dopraw, dodając przed podaniem drugą część miodu pitnego.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Polędwica wieprzowa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Polędwica wieprzowa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Polędwica wieprzowa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Polędwica wieprzowa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Polędwica wieprzowa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Polędwica wieprzowa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Polędwica wieprzowa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Polędwica wieprzowa - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.

Czytaj więcej

Cukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.

Czytaj więcej