
Składniki
null
null
1 szklanka
0.5 sztuki
1 łyżka
800 gramów
1 łyżka
1 szklanka
2 opakowania
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Mięso pokrój na małe kawałki.
Krok 2
Przypraw solą i pieprzem, lekko rozbij i usmaż na maśle.
Krok 3
Dodaj śmietanę, 0,5 szklanki miodu i smaż.
Krok 4
Dopraw, dodając przed podaniem drugą część miodu pitnego.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcej