PRZEPISY.PL

Polędwica wieprzowa

  • 45
  • 5
  • Łatwe
  • 0
3
osoby dodały do Mniamlisty

Składniki

  • pieprz
  • sól
  • miód1 szklanka
  • masło0.5 szt
  • estragon1 łyżka
  • polędwica wieprzowa800 g
  • ostra musztarda1 łyżka
  • słodka śmietana1 szklanka
  • jogurt naturalny mały 2 opak
    • Krok 1

      Mięso pokrój na małe kawałki.
    • Krok 2

      Przypraw solą i pieprzem, lekko rozbij i usmaż na maśle.
    • Krok 3

      Dodaj śmietanę, 0,5 szklanki miodu i smaż.
    • Krok 4

      Dopraw, dodając przed podaniem drugą część miodu pitnego.

    Komentarze (0)

    Podobne przepisy:

    1051
    osób dodało do Mniamlisty
    60''
    4
    Łatwe
    749
    osób dodało do Mniamlisty
    45''
    4
    Łatwe
    158
    osób dodało do Mniamlisty
    60''
    6
    Łatwe
    166
    osób dodało do Mniamlisty
    60''
    4
    Łatwe