Polędwica wieprzowa przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Polędwica wieprzowa

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

3 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
45 min.
ilość porcji
5 os.
Drukuj

3 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

1 osoba zapisała

Udostępnij

Składniki

null

null

1 szklanka

0.5 sztuki

1 łyżka

800 gramów

1 łyżka

1 szklanka

2 opakowania

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Mięso pokrój na małe kawałki.

Krok 2

Przypraw solą i pieprzem, lekko rozbij i usmaż na maśle.

Krok 3

Dodaj śmietanę, 0,5 szklanki miodu i smaż.

Krok 4

Dopraw, dodając przed podaniem drugą część miodu pitnego.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Polędwica wieprzowa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Polędwica wieprzowa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Polędwica wieprzowa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Polędwica wieprzowa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Polędwica wieprzowa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Polędwica wieprzowa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Polędwica wieprzowa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Polędwica wieprzowa - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
4 osoby oglądają przepis:
Owsianka
czas przygotowania
20 min.
stopień trudności

łatwe

Słodkie i soczyste owoce, które mogą być składnikiem deserów, ale również wytrawnych dań czy szybkich sałatek. Co zrobić z malin? – zainspiruj się naszymi propozycjami.

Czytaj więcej

Pytanie o to, jak długo gotować grzyby, pojawia się na wielu forach internetowych. Czas więc na rozwianie wszelkich wątpliwości.

Czytaj więcej