Składniki
2 sztuki
1 sztuka
1 łyżeczka
1.5 kilograma
100 gramów
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Rybę oczyść i podziel na filety.
Krok 2
Cebulę posiekaj i zarumień na smalcu.
Krok 3
Paprykę pokrój w paski, a pomidory w ćwiartki. Warzywa dodaj do cebuli, dolej trochę wody i zagotuj. Dopraw papryką w proszku.
Krok 4
Filety ułóż w żaroodpornym naczyniu i zalej przygotowanym sosem. Piecz około 15-20 minut.
Przepisy w Waszym wykonaniu
13 osób ogląda przepis: 
Kopiec kreta na blachę
60 min.
łatwe
8 marca to doskonała okazja, by przygotować coś pysznego. Do wiosny zostało jeszcze trochę czasu, który warto umilić sobie smacznymi wypiekami. Sprawdź, jakie słodycze na Dzień Kobiet sprawdzą się najlepiej.
Czytaj więcejZapiekanki warzywne. To pole do popisu dla każdego: początkującego i doświadczonego kucharza. Ograniczeniem jest tylko nasza wyobraźnia, a więc: do dzieła!
Czytaj więcej