
Składniki
null
null
250 gramów
null
2 sztuki
600 gramów
250 gramów
null
600 gramów
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Filety pokrój w cienkie plastry. Oprósz solą i pieprzem z obu stron.
Krok 2
Ułóż na rozgrzanym oleju i przykryj warstwą kapusty wymieszanej ze zmiażdżonym czosnkiem.
Krok 3
Polej śmietaną wymieszaną z majonezem. Dopraw niewielką ilością keczupu. Duś na małym ogniu około półtorej godziny.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcej