
Składniki
500 gramów
125 gramów
1 opakowanie
1 opakowanie
2 łyżeczki
1 szczypta
1 szczypta
1 szczypta
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Odkręcić gaz na najmniejszy płomień. Przełożyć mięso i rozdrobnić widelcem. Po zarumienieniu się dodać przyprawy.
Krok 2
Przygotować Fix Napoli i Bolognese w jednym naczyniu (Dać trochę mniej wody niż jest w instrukcji)
Krok 3
Przygotować wodę na makaron. Ugotować w raz z instrukcją na opakowaniu.
Krok 4
Gdy mięso się podsmaży wlać na patelnie fix. I zamieszać
Krok 5
Dodać Ser żółty starty na dużych oczkach . Zamieszać.
Krok 6
Kiedy Makaron się ugotuje. Wyłączyć palniki. Odcedzić Makaron w sitku.
Krok 7
Podawać na talerzu z napojem (:
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcej