
Składniki
1 kilogram
1 kilogram
2 sztuki
1 słoik
2 sztuki
1 opakowanie
1 szczypta
2 szczypty
1 szczypta
10 mililitrów
2 łyżeczki
100 mililitrów
1 łyżeczka
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Obierz ziemniaki i wrzuć do osolonej wody.Następnie Obierz marchew i pokrój w pół księżyce i wrzuć do wody z jedną łyżką cukru i gotuj aż do miękkości .
Krok 2
Pokrój filety i je przypraw (solą,pieprzem,paprykom słodką i ostrą) rozgrzej olej na patelni i daj na patelnię filety jak się upiekom to daj na talerz pokryty ręcznikiem papierowym.
Krok 3
Do marchewki dodaj groszek i wodę z mąką.Ubij ziemniaki. Podaj na talerzu
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcej