MOJA SAŁATKA WIOSENNA przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

MOJA SAŁATKA WIOSENNA

Autor: Aneta Wesołowska

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

heart
0 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
2 os.
Drukuj

4 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

1 osoba zapisała

Udostępnij

Składniki

5 listki

1 sztuka

1 sztuka

1 sztuka

2 sztuki

1 łyżka

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

WARZYWA POKROIĆ, WYMIESZAĆ, DOPRAWIĆ.

Aneta Wesołowska

Dobra rada:

Aby natka z pietruszki dłużej zachowała świeżość, opłucz ją, ułóż na ręczniku papierowym, włóż do woreczka foliowego i umieśc w lodówce.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • MOJA SAŁATKA WIOSENNA - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • MOJA SAŁATKA WIOSENNA - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • MOJA SAŁATKA WIOSENNA - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • MOJA SAŁATKA WIOSENNA - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • MOJA SAŁATKA WIOSENNA - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • MOJA SAŁATKA WIOSENNA - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • MOJA SAŁATKA WIOSENNA - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • MOJA SAŁATKA WIOSENNA - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Marynowanie maślaków to doskonała metoda na zrobienie przetworów z leśnych zdobyczy. Grzybki w tej formie zyskują nowe oblicze, wyrazisty smak i niepowtarzalny aromat. Warto więc przygotować je, schować do spiżarni i wyjąć, gdy najdzie Was ochota lub pojawią się niespodziewani goście. Jak zamarynować maślaki? Czy to trudny i długi proces? Przychodzimy z pomocą i odpowiedziami. Zapraszamy!

Czytaj więcej

Kanie to grzyby słynące ze swojego charakterystycznego kapelusza i delikatnego smaku, który urozmaica wiele potraw. Wykorzystujemy je do przyrządzenia farszu na pierogi, a także traktujemy te leśne przysmaki jako zamiennik mięsa.

Czytaj więcej