MOJA SAŁATKA WIOSENNA

Autor: Aneta Wesołowska

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

0 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
2 os.
Drukuj

4 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

0 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

5 listki

1 sztuka

1 sztuka

1 sztuka

2 sztuki

0 gramów

1 łyżka

0 gramów

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

WARZYWA POKROIĆ, WYMIESZAĆ, DOPRAWIĆ.

0

Opinie o przepisie

Prosta sprawa, która mimo wszystko wymaga wprawy i znajomości kilku trików. Zróbcie miejsce na kuchennych blatach, ponieważ dziś placki rodem z Meksyku będą ukoronowaniem posiłku.

Czytaj więcej

Blanszowanie warzyw to sposób ich obróbki termicznej, polegający na krótkim sparzeniu wodą, a następnie intensywnym schłodzeniu. Jak je właściwie wykonać i kiedy?

Czytaj więcej