Wiosenna mizeria ze szczypiorem przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Wiosenna mizeria ze szczypiorem

Autor: przepisy.pl

ratingratingratingratingrating

3

86 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

18 osób wydrukowało

Pobierz pdf

35 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

2 sztuki

1 opakowanie

1 sztuka

1 pęczek

5 łyżek

1 szczypta

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Umyte ogórki obierz i pokrój na plasterki. Zawartość opakowania Knorr wsyp do niewielkiego słoiczka, dodaj jogurt, posiekany czosnek i pieprz. Słoiczek zakręć, a następnie energicznie potrząśnij kilka razy, aby jego zawartość dokładnie się wymieszała.

Wiosenna mizeria ze szczypiorem - Krok 1

Krok 2

Pokrojone ogórki wymieszaj z gotowym sosem koperkowym Knorr i przełóż do salaterki.

Wiosenna mizeria ze szczypiorem - Krok 2

Krok 3

Szczypior pokrój ostrym nożem i posyp przygotowaną mizerię. Podawaj ją samodzielnie lub jako tradycyjny dodatek do dań gorących.

Wiosenna mizeria ze szczypiorem - Krok 3
0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Wiosenna mizeria ze szczypiorem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Wiosenna mizeria ze szczypiorem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Wiosenna mizeria ze szczypiorem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Wiosenna mizeria ze szczypiorem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Wiosenna mizeria ze szczypiorem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Wiosenna mizeria ze szczypiorem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Wiosenna mizeria ze szczypiorem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Wiosenna mizeria ze szczypiorem - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
2 osoby oglądają przepis:
Warzywa zapiekane
czas przygotowania
60 min.
stopień trudności

łatwe

8 marca to doskonała okazja, by przygotować coś pysznego. Do wiosny zostało jeszcze trochę czasu, który warto umilić sobie smacznymi wypiekami. Sprawdź, jakie słodycze na Dzień Kobiet sprawdzą się najlepiej.

Czytaj więcej

Zapiekanki warzywne. To pole do popisu dla każdego: początkującego i doświadczonego kucharza. Ograniczeniem jest tylko nasza wyobraźnia, a więc: do dzieła!

Czytaj więcej