Wiosenna surówka przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Wiosenna surówka

Autor: Anna Włodarczyk

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

6 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

28 osób wydrukowało

Pobierz pdf

10 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

1 sztuka

1 sztuka

1 sztuka

2 łyżki

1 opakowanie

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Kalarepkę obrać i pokroić w słupki. Fenkuł pokroić w paseczki, a pora w krążki.

Krok 2

Sos sałatkowy koperkowo-ziołowy Knorr rozrobić z dwiema łyżkami oliwy.

Krok 3

Połączyć sos z warzywami, dokładnie wymieszać i odstawić do lodówki na 15 minut.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Wiosenna surówka - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Wiosenna surówka - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Wiosenna surówka - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Wiosenna surówka - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Wiosenna surówka - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Wiosenna surówka - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Wiosenna surówka - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Wiosenna surówka - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Słodkie i soczyste owoce, które mogą być składnikiem deserów, ale również wytrawnych dań czy szybkich sałatek. Co zrobić z malin? – zainspiruj się naszymi propozycjami.

Czytaj więcej

Pytanie o to, jak długo gotować grzyby, pojawia się na wielu forach internetowych. Czas więc na rozwianie wszelkich wątpliwości.

Czytaj więcej