
Składniki
2 sztuki
1 kilogram
0.5 kilograma
1 sztuka
2 sztuki
2 listków
40 dekagramów
2 sztuki
3 sztuki
1 szczypta
1 szczypta
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
GOTOWAĆ ZUPĘ, PODSMAŻYĆ BOCZEK WĘDZONY, DODAĆ DO ZUPY. DODAĆ TEŻ 2-3 KIEŁBASY PODSMAŻONE I 3-4 ZESZKLONE CEBULE.
Krok 2
Z MĄKI I JAJKA + SZCZYPTA SOLI ZROBIĆ KLUSKI, DODAWAĆ DO ZUPY. ZAGOTOWAĆ.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Nie trzeba już iść do restauracji, by spróbować orientalnych przysmaków. We własnej kuchni połączymy smażony ryż tylko z ulubionymi dodatkami – bez kompromisów! Wersja mięsna czy wegetariańska? Egzotyczne składniki czy produkty z własnego ogródka? Wybór należy wyłącznie do nas!
Czytaj więcejŁagodny smak i delikatna konsystencja dorsza sprawiają, że danie to możemy przyrządzić na wiele sposobów. Samo pieczenie w większości przypadków wygląda jednak podobnie. Najważniejsze to nie wysuszyć ryby – oto jak to zrobić!
Czytaj więcej