ZUPA ZAGRAJ przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

ZUPA ZAGRAJ

Autor: Aneta Wesołowska

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

0 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
60 min.
ilość porcji
8 os.
Drukuj

1 osoba wydrukowała

Pobierz pdf

1 osoba zapisała

Udostępnij

Składniki

2 sztuki

1 kilogram

0.5 kilograma

1 sztuka

2 sztuki

2 listków

40 dekagramów

2 sztuki

3 sztuki

1 szczypta

1 szczypta

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

GOTOWAĆ ZUPĘ, PODSMAŻYĆ BOCZEK WĘDZONY, DODAĆ DO ZUPY. DODAĆ TEŻ 2-3 KIEŁBASY PODSMAŻONE I 3-4 ZESZKLONE CEBULE.

Krok 2

Z MĄKI I JAJKA + SZCZYPTA SOLI ZROBIĆ KLUSKI, DODAWAĆ DO ZUPY. ZAGOTOWAĆ.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • ZUPA ZAGRAJ - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • ZUPA ZAGRAJ - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • ZUPA ZAGRAJ - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • ZUPA ZAGRAJ - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • ZUPA ZAGRAJ - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • ZUPA ZAGRAJ - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • ZUPA ZAGRAJ - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • ZUPA ZAGRAJ - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
3 osoby oglądają przepis:
Kotlet po kowalsku
czas przygotowania
45 min.
stopień trudności

łatwe

Przygotowania do Świąt Wielkanocnych zawsze są świetną okazją dla wszystkich kucharzy, żeby się wykazać. Oto czas powrotu do tradycyjnych receptur – w końcu niektóre z potraw jadane są wyłącznie raz w roku właśnie przy tej okazji.

Czytaj więcej

Żurek to aromatyczna zupa, której sekret smaku tkwi w zastosowanych przyprawach. Mogą być różne inne w zależności od tego, jaki rodzaj żuru zamierzamy przygotować. Podpowiadamy, jak doprawić żurek, aby był jak najsmaczniejszy.

Czytaj więcej