
Składniki
null
1 sztuka
2 sztuki
4 łyżki
1 pęczek
300 gramów
4 łyżki
null
2 łyżki
2 łyżeczki
4 sztuki
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Szczypiorek i natkę posiekaj. Wymieszaj z serem, jajkami , skórką z cytryny, pestkami słonecznika, kremówką, przypraw sola i białym pieprzem.
Krok 2
Ryby natrzyj przyprawą do ryb i sokiem z cytryny.
Krok 3
Nafaszeruj nadzieniem i zepnij wykałaczkami.
Krok 4
Ułóż na blasze wyłożonej papierem do pieczenia, posyp kawałkami masła.
Krok 5
Piecz 35 minut w 190 stopniach. Posyp natką i szczypiorkiem.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Dobry przepis na ciasto naleśnikowe powinien znaleźć się w notatniku każdego kucharza. Dzięki niemu możliwe jest zrobienie nie tylko ulubionych placków z owocami, które wyśmienicie smakują podczas podwieczorku, ale także przygotowanie krokietów. Nie powinny kojarzyć się wyłącznie z przyjęciami weselnymi! Jak zrobić naleśniki na krokiety? To proste, pod warunkiem, że przestrzega się podstawowych zasad kuchennych..
Czytaj więcejSuszone grzyby są dobrze wszystkim znanym przysmakiem, który często pojawia się w naszych jadłospisach. Nie wyobrażamy sobie aromatycznych zup, sosów oraz pierogów bez tych leśnych specjałów. Aby grzyby suszone nadawały się do spożycia i zachwycały smakiem, warto zgłębić wiedzę na temat moczenia ich w wodzie i mleku. Jak to zrobić? Ile czasu moczyć grzyby suszone? Jeżeli poszukujecie sprawdzonych porad na ten temat, to koniecznie zostańcie z nami. Zapraszamy!
Czytaj więcej




























