Pstrąg faszerowany serem przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Pstrąg faszerowany serem

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

5 os.
stopień trudności

średnie

czas przygotowania
45 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

2 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

1 osoba zapisała

Udostępnij

Składniki

null

1 sztuka

2 sztuki

4 łyżki

1 pęczek

300 gramów

4 łyżki

null

2 łyżki

2 łyżeczki

4 sztuki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Szczypiorek i natkę posiekaj. Wymieszaj z serem, jajkami , skórką z cytryny, pestkami słonecznika, kremówką, przypraw sola i białym pieprzem.

Krok 2

Ryby natrzyj przyprawą do ryb i sokiem z cytryny.

Krok 3

Nafaszeruj nadzieniem i zepnij wykałaczkami.

Krok 4

Ułóż na blasze wyłożonej papierem do pieczenia, posyp kawałkami masła.

Krok 5

Piecz 35 minut w 190 stopniach. Posyp natką i szczypiorkiem.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Pstrąg faszerowany serem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Pstrąg faszerowany serem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Pstrąg faszerowany serem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Pstrąg faszerowany serem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Pstrąg faszerowany serem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Pstrąg faszerowany serem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Pstrąg faszerowany serem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<
15 osób ogląda przepis:
Ciasto marchewkowe
czas przygotowania
180 min.
stopień trudności

łatwe

Jej kolory mienią się w promieniach sierpniowego słońca, dając tym samym znak, że jesień tuż za pasem. Gruszka czaruje swoim kształtem, co czyni ją jedną z bardziej rozpoznawalnych wśród owoców.

Czytaj więcej

Skorzystaj z długich jesiennych wieczorów i przygotuj domowe, apetyczne zapiekanki!

Czytaj więcej