
Składniki
null
1 sztuka
2 sztuki
4 łyżki
1 pęczek
300 gramów
4 łyżki
null
2 łyżki
2 łyżeczki
4 sztuki
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Szczypiorek i natkę posiekaj. Wymieszaj z serem, jajkami , skórką z cytryny, pestkami słonecznika, kremówką, przypraw sola i białym pieprzem.
Krok 2
Ryby natrzyj przyprawą do ryb i sokiem z cytryny.
Krok 3
Nafaszeruj nadzieniem i zepnij wykałaczkami.
Krok 4
Ułóż na blasze wyłożonej papierem do pieczenia, posyp kawałkami masła.
Krok 5
Piecz 35 minut w 190 stopniach. Posyp natką i szczypiorkiem.
Przepisy w Waszym wykonaniu
łatwe
Przygotowywanie posiłków przy użyciu pary wodnej to przepis na posiłek idealny. Soczyste mięsa i chrupiące warzywa z pełnią właściwości odżywczych, ale bez zbędnego tłuszczu – to możliwe! I niezwykle proste w wykonaniu. Duże kulinarne doświadczenie nie jest wymagane!
Czytaj więcejBananowiec to najprostsze ciasto świata! Przygotowanie tego wypieku jest niezwykle szybkie, a efekty zawsze zachwycają. Próbowaliście kiedyś bananowca? Jeżeli nie, to najwyższa pora, by to zmienić! Chcecie poznać sprawdzony przepis, z pomocą którego przygotujecie ten wypiek?
Czytaj więcej