Składniki
null
null
4 sztuki
2 łyżki
2 łyżki
2 łyżki
4 sztuki
2 łyżki
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Rybę wypatrosz, wymyj, osusz i skrop sokiem cytrynowym. Posól i posyp pieprzem.
Krok 2
Zioła wymieszaj z roztartym czosnkiem.
Krok 3
Tak przygotowaną mieszaniną natrzyj ryby i odstaw na godzinę do lodówki.
Krok 4
Piecz na tacce aluminiowej.
Przepisy w Waszym wykonaniu
łatwe
Kontynuując serię blogową o szybkich daniach, dziś chciałbym poruszyć temat sałatek. To także bardzo dobre rozwiązanie, gdy czasu jest mało. Gdy mam upieczoną lub usmażoną pierś kurczaka albo po prostu to, co zostało z niedzielnego pieczonego kurczaka zazwyczaj decyduję się na...
Czytaj więcejCiągłe życie w pośpiechu sprawia, że nie masz na nic czasu? Lubisz gotować, ale zbyt długotrwałe i pracochłonne przyrządzanie potraw gasi cały Twój zapał? Najwyższy czas to zmienić.
Czytaj więcej