
Składniki
null
null
4 sztuki
2 łyżki
2 łyżki
2 łyżki
4 sztuki
2 łyżki
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Rybę wypatrosz, wymyj, osusz i skrop sokiem cytrynowym. Posól i posyp pieprzem.
Krok 2
Zioła wymieszaj z roztartym czosnkiem.
Krok 3
Tak przygotowaną mieszaniną natrzyj ryby i odstaw na godzinę do lodówki.
Krok 4
Piecz na tacce aluminiowej.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcej