PYSZNA SURÓWKA NA SŁODKO przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

PYSZNA SURÓWKA NA SŁODKO

Autor: Islander85

ratingratingratingratingrating

1

heart
7 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

44 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

22 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

1 sztuka

1 sztuka

1 sztuka

1 sztuka

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Sałatka jest idealna do mięs grillowanych lub jako zachcianka na coś słodkiego, a nie koniecznie niezdrowego. Zamiast batonika idealna!!:D

Krok 2

Rodzynki namoczyć!!!!!

Krok 3

Kapustę (środek liścia-ten twardawy często wykrajam i wyrzucam) poszatkować.

Krok 4

Brzoskwinie obrać ze skórki, pozbyc się pestki i pokroić w kostkę ( możecie również użyć brzoskwiń z puszki ). Rodzynki odsączyć na sitku, połaczyć z kapustą oraz brzoskwiniami. Wymieszać z jogurtem ( ja dałam połowę kubeczka 200 g - resztę wypiłam :) ) Smacznego!!!

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • PYSZNA SURÓWKA NA SŁODKO - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • PYSZNA SURÓWKA NA SŁODKO - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • PYSZNA SURÓWKA NA SŁODKO - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • PYSZNA SURÓWKA NA SŁODKO - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • PYSZNA SURÓWKA NA SŁODKO - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • PYSZNA SURÓWKA NA SŁODKO - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • PYSZNA SURÓWKA NA SŁODKO - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • PYSZNA SURÓWKA NA SŁODKO - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Dzisiaj zabieramy się za grillowanie najszlachetniejszych kawałków wołowiny – steków. Jak je przygotować, jak sprawdzić stopień wysmażenia i czym się różni t-bone od rostbefu – o tym przeczytacie w moim nowym wpisie. Po pierwsze – steki grillujemy na dobrze rozgrzanym grillu, bez przykrycia. Wysoka temperatura sprawia, że białko na powierzchni mięsa szybko się ścina i zabezpiecza stek przed utratą soków.

Czytaj więcej

W sezonie na świeże warzywa zastanawiacie się, jak przygotować białe szparagi, żeby cieszyć się ich wykwintnym smakiem i luksusowym charakterem? Sprawdźcie, jak przyrządzić białe szparagi, żeby rozpływały się w ustach.

Czytaj więcej