PYSZNA SURÓWKA NA SŁODKO przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

PYSZNA SURÓWKA NA SŁODKO

Autor: Islander85

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

7 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

41 osób wydrukowało

Pobierz pdf

20 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

1 sztuka

1 sztuka

1 sztuka

1 sztuka

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Sałatka jest idealna do mięs grillowanych lub jako zachcianka na coś słodkiego, a nie koniecznie niezdrowego. Zamiast batonika idealna!!:D

Krok 2

Rodzynki namoczyć!!!!!

Krok 3

Kapustę (środek liścia-ten twardawy często wykrajam i wyrzucam) poszatkować.

Krok 4

Brzoskwinie obrać ze skórki, pozbyc się pestki i pokroić w kostkę ( możecie również użyć brzoskwiń z puszki ). Rodzynki odsączyć na sitku, połaczyć z kapustą oraz brzoskwiniami. Wymieszać z jogurtem ( ja dałam połowę kubeczka 200 g - resztę wypiłam :) ) Smacznego!!!

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • PYSZNA SURÓWKA NA SŁODKO - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • PYSZNA SURÓWKA NA SŁODKO - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • PYSZNA SURÓWKA NA SŁODKO - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • PYSZNA SURÓWKA NA SŁODKO - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • PYSZNA SURÓWKA NA SŁODKO - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • PYSZNA SURÓWKA NA SŁODKO - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • PYSZNA SURÓWKA NA SŁODKO - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • PYSZNA SURÓWKA NA SŁODKO - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Trudno wyobrazić sobie ciepłe miesiące bez soczystych owoców. Co zrobić z truskawek, które najsmaczniejsze są na przełomie wiosny i lata? Przygotowaliśmy dla Ciebie 6 inspiracji, nie tylko na wypieki.

Czytaj więcej

Botwinka, czyli smaczna zupa, której oryginalnego smaku dodają wczesne buraki, to jedno z popularniejszych dań w sezonie wiosenno-letnim. Jest delikatna, ale jednocześnie charakterystyczna. Jak ugotować botwinkę? – przeczytasz w poradniku.

Czytaj więcej