
Składniki
1 szczypta
1 sztuka
1 szczypta
400 gramów
200 gramów
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Pierś z kurczaka 400 gram mielimy
Krok 2
Do zmielonej piersi dodajemy jajko pieprz szczyptę papryki i Delikat knorr
Krok 3
Wszystkie składniki wymieszać robimy kotleciki podobne do medalionu i następnie maczamy w jaku i płatkach owsianych zmielonych i na patenie smażymy na oliwie z oliwek
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcej