PYSZNE, LEKKIE ŚNIADANIE :) przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

PYSZNE, LEKKIE ŚNIADANIE :)

Autor: It's My Little Yummy

ratingratingratingratingrating

1

heart
1 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
1 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

0 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

1 sztuka

2 sztuki

1 sztuka

1 sztuka

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Przygotowanie bardzo proste. To co uwielbiam kroję i układam na talerz. Na pomidorka kładę cebulkę przyprawiam pieprzem i solą.

Krok 2

Obok układam serek wiejski (do niego też dodaje pieprz i sól, a czasem zamiast tego przyprawę do ziemniaków). 2 kromeczki chlebka orkiszowego z masełkiem i gotowe :)

Krok 3

Do tego zaparzam moją ulubioną herbatę Lipton Earl Grey!!!

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • PYSZNE, LEKKIE ŚNIADANIE :) - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • PYSZNE, LEKKIE ŚNIADANIE :) - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • PYSZNE, LEKKIE ŚNIADANIE :) - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • PYSZNE, LEKKIE ŚNIADANIE :) - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • PYSZNE, LEKKIE ŚNIADANIE :) - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • PYSZNE, LEKKIE ŚNIADANIE :) - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • PYSZNE, LEKKIE ŚNIADANIE :) - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • PYSZNE, LEKKIE ŚNIADANIE :) - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
1 osoba ogląda przepis:
Tostowe muffiny
czas przygotowania
35 min.
stopień trudności

łatwe

Dzisiaj zabieramy się za grillowanie najszlachetniejszych kawałków wołowiny – steków. Jak je przygotować, jak sprawdzić stopień wysmażenia i czym się różni t-bone od rostbefu – o tym przeczytacie w moim nowym wpisie. Po pierwsze – steki grillujemy na dobrze rozgrzanym grillu, bez przykrycia. Wysoka temperatura sprawia, że białko na powierzchni mięsa szybko się ścina i zabezpiecza stek przed utratą soków.

Czytaj więcej

W sezonie na świeże warzywa zastanawiacie się, jak przygotować białe szparagi, żeby cieszyć się ich wykwintnym smakiem i luksusowym charakterem? Sprawdźcie, jak przyrządzić białe szparagi, żeby rozpływały się w ustach.

Czytaj więcej