Kaszanka z jajkiem przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Kaszanka z jajkiem

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

heart
3 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
3 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

0 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

1 sztuka

null

null

null

4 sztuki

4 plastry

1 pęczek

300 gramów

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Pokrój cebulę, zeszklij na oleju, oprósz pieprzem i Delikatem Knorr.

Krok 2

Pokrój w kostkę boczek, dodaj i wymieszaj. Dodaj kaszankę. Smaż 10 minut.

Krok 3

Wbij jajka, oprósz solą, wymieszaj, zdejmij z ognia gdy jajka się zetną.

Krok 4

Szczypiorek posiekaj i posyp danie.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Kaszanka z jajkiem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Kaszanka z jajkiem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Kaszanka z jajkiem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Kaszanka z jajkiem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Kaszanka z jajkiem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Kaszanka z jajkiem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Kaszanka z jajkiem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Kaszanka z jajkiem - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.

Czytaj więcej

Cukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.

Czytaj więcej