Pyszny ser halloumi w panierce przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Pyszny ser halloumi w panierce

Autor: przepisy.pl

ratingratingratingratingrating

1

0 os.
stopień trudności

średnie

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

6 osób wydrukowało

Pobierz pdf

2 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

2 sztuki

5 łyżek

50 gramów

1 szczypta

1 szczypta

3 łyżki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Ser pokrój na 4 grube plastry obtocz najpierw w jajku rozmieszanym z solą, a następnie w bułce i migdałach.

Krok 2

Smaż na rozgrzanej oliwie przez kilka minut z każdej strony, aż panierka nabierze złotego koloru.

Krok 3

Pyszny ser halloumi w panierce podawaj do warzyw lub sałatek.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Pyszny ser halloumi w panierce - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Pyszny ser halloumi w panierce - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Pyszny ser halloumi w panierce - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Pyszny ser halloumi w panierce - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Pyszny ser halloumi w panierce - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Pyszny ser halloumi w panierce - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Pyszny ser halloumi w panierce - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Pyszny ser halloumi w panierce - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Kontynuując serię blogową o szybkich daniach, dziś chciałbym poruszyć temat sałatek. To także bardzo dobre rozwiązanie, gdy czasu jest mało. Gdy mam upieczoną lub usmażoną pierś kurczaka albo po prostu to, co zostało z niedzielnego pieczonego kurczaka zazwyczaj decyduję się na...

Czytaj więcej

Ciągłe życie w pośpiechu sprawia, że nie masz na nic czasu? Lubisz gotować, ale zbyt długotrwałe i pracochłonne przyrządzanie potraw gasi cały Twój zapał? Najwyższy czas to zmienić.

Czytaj więcej