Boczniak w panierce przepis – Zobacz na przepisy.pl

Boczniak w panierce

Autor: Kuba

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

0 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

5 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

20 sztuk

100 gramów

1 sztuka

3 łyżki

1 sztuka

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Grzyby dokładnie płuczemy i osuszamy ręcznikiem papierowym.

Krok 2

Kostkę bulionową rozgniatamy z dodatkiem oliwy i jajkiem. Dokładnie mieszamy do połączenia się składników.

Krok 3

Grzyby obtaczamy w jajku, a następnie w bułce tartej.

Krok 4

Smażymy z obu stron do uzyskania złotej skórki. Smacznego!

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Boczniak w panierce - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Boczniak w panierce - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Boczniak w panierce - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Boczniak w panierce - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Boczniak w panierce - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Boczniak w panierce - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Boczniak w panierce - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<
4 osoby oglądają przepis:
Udka z kurczaka w sosie
czas przygotowania
90 min.
stopień trudności

łatwe

Dynię z powodzeniem wykorzystuję w różnego rodzaju wypiekach. Dodatek dyni sprawia, że ciasto staje się wilgotne. Amerykanie nie wyobrażają sobie Święta Dziękczynienia bez tradycyjnego ciasta dyniowego pumpkin pie. Sprawdźcie przepis na to ciasto.

Czytaj więcej

Sos pomidorowy nadaje się nie tylko do najbardziej popularnego wariantu z makaronem spaghetti. Świetnie komponuje się z kokardkami, wstążkami, ravioli i tortellini. Doskonały przepis na sos pomidorowy?

Czytaj więcej