Racuchy pachnące różą przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Racuchy pachnące różą

Autor: Pascal Pascal

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

heart
14 os.
cookedstopień trudności

średnie

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

4 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

5 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Jeśli nie kupisz wody różanej, zastąp ją syropem pomarańczowym rozcieńczonym odrobiną wody. Pamiętaj tylko, aby zmienić nazwę na „racuchy pachnące pomarańczą”;-)

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Racuchy pachnące różą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Racuchy pachnące różą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Racuchy pachnące różą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Racuchy pachnące różą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Racuchy pachnące różą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Racuchy pachnące różą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Racuchy pachnące różą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Racuchy pachnące różą - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.

Czytaj więcej

Cukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.

Czytaj więcej