Racuchy pachnące różą

Autor: Pascal Pascal

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

14 os.
stopień trudności

średnie

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

3 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

3 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Jeśli nie kupisz wody różanej, zastąp ją syropem pomarańczowym rozcieńczonym odrobiną wody. Pamiętaj tylko, aby zmienić nazwę na „racuchy pachnące pomarańczą”;-)

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Racuchy pachnące różą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Racuchy pachnące różą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Racuchy pachnące różą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Racuchy pachnące różą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Racuchy pachnące różą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Racuchy pachnące różą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Racuchy pachnące różą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<

Słodkie i soczyste owoce, które mogą być składnikiem deserów, ale również wytrawnych dań czy szybkich sałatek. Co zrobić z malin? – zainspiruj się naszymi propozycjami.

Czytaj więcej

Francuskie, filo czy kruche? W formie tarty lub quiche? Ciasto na słono może mieć wiele postaci. Dodaje się do niego warzywa, sery, mięso, zioła. Skorzystaj z naszych porad i uruchom kulinarną fantazję, tworząc pyszne słone wypieki dla bliskich.

Czytaj więcej