Racuchy pachnące różą

Autor: Pascal Pascal

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

14 os.
stopień trudności

średnie

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

3 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

3 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Jeśli nie kupisz wody różanej, zastąp ją syropem pomarańczowym rozcieńczonym odrobiną wody. Pamiętaj tylko, aby zmienić nazwę na „racuchy pachnące pomarańczą”;-)

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Racuchy pachnące różą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Racuchy pachnące różą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Racuchy pachnące różą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Racuchy pachnące różą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Racuchy pachnące różą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Racuchy pachnące różą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Racuchy pachnące różą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<

W tę Wielkanoc przygotuj wyjątkowe, smaczne dania inspirowane sprawdzonymi, klasycznymi przepisami. Dobre będą nie tylko faszerowane jajka, ale również różnego rodzaju mięsa.

Czytaj więcej

Przyrządzanie jajek stanie się dużo prostsze dzięki wykorzystaniu odpowiednich trików. Jak długo i w jaki sposób należy je gotować na miękko lub twardo? O tym w poniższym poradniku.

Czytaj więcej