Racuchy pachnące różą przepis – Zobacz na przepisy.pl

Racuchy pachnące różą

Autor: Pascal Pascal

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

14 os.
stopień trudności

średnie

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

3 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

3 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Jeśli nie kupisz wody różanej, zastąp ją syropem pomarańczowym rozcieńczonym odrobiną wody. Pamiętaj tylko, aby zmienić nazwę na „racuchy pachnące pomarańczą”;-)

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Racuchy pachnące różą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Racuchy pachnące różą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Racuchy pachnące różą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Racuchy pachnące różą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Racuchy pachnące różą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Racuchy pachnące różą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Racuchy pachnące różą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<

Dynię z powodzeniem wykorzystuję w różnego rodzaju wypiekach. Dodatek dyni sprawia, że ciasto staje się wilgotne. Amerykanie nie wyobrażają sobie Święta Dziękczynienia bez tradycyjnego ciasta dyniowego pumpkin pie. Sprawdźcie przepis na to ciasto.

Czytaj więcej

Sos pomidorowy nadaje się nie tylko do najbardziej popularnego wariantu z makaronem spaghetti. Świetnie komponuje się z kokardkami, wstążkami, ravioli i tortellini. Doskonały przepis na sos pomidorowy?

Czytaj więcej