
Składniki
2 szklanki
1 sztuka
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Obierz ziemniaka pokrój na cieniusieńkie plasterki ( prawie przezroczyste )
Krok 2
Składaj w kształt płatków spinaj wykałaczkami by się nie rozleciało
Krok 3
Wywiń płatki zewnętrzne i włóż do gorącego oleju :) Smacznego :)
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcej