Ryby w liściach na sposób grecki

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

2 os.
stopień trudności

średnie

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
8 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

0 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

2 łyżki

null

8 pęczków

8 plastrów

16 sztuk

8 sztuk

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Ryby opraw, opłucz i posól.

Krok 2

Do wnętrza każdej włóż pasek skórki cytrynowej i gałązkę kopru.

Krok 3

Liście winorośli umyj, oczyść i blanszuj przez 3 minuty we wrzącej wodzie.

Krok 4

Następnie posmaruj rybę oliwą.

Krok 5

Zawiń zachodzące na siebie liście i zepnij wykałaczką. Piecz około 10 minut

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Ryby w liściach na sposób grecki - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Ryby w liściach na sposób grecki - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Ryby w liściach na sposób grecki - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Ryby w liściach na sposób grecki - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Ryby w liściach na sposób grecki - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Ryby w liściach na sposób grecki - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Ryby w liściach na sposób grecki - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<
6 osób ogląda przepis:
Murzynek
czas przygotowania
60 min.
stopień trudności

łatwe

Czy wiesz, że włoska nazwa „zucchini” oznacza małą dynię? Podobnie jak jej duża odmiana, jest bardzo uniwersalnym warzywem. Co zrobić z cukinii w roli głównej?

Czytaj więcej

Słodkie i soczyste owoce, które mogą być składnikiem deserów, ale również wytrawnych dań czy szybkich sałatek. Co zrobić z malin? – zainspiruj się naszymi propozycjami.

Czytaj więcej