Camembert zapiekany z łososiem

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

435

6 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

6 osób wydrukowało

Pobierz pdf

13 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

4 sztuki

null

null

2 łyżeczki

1 sztuka

4 łyżeczki

4 sztuki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Dzwonka łososia skrop sokiem z cytryny, oprósz solą, pieprzem i odstaw na kilka minut w chłodne miejsce.

Krok 2

Grilluj rybę w zawiniętej folii aluminiowej przez 10 minut przewróć, ułóż na wierzchu posiekaną natkę pietruszki i camembert w całości.

Krok 3

Piecz do momentu, aż wyczujesz łopatką, że ser jest miękki. Na upieczona rybę z serem, nakładaj żurawinę

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Camembert zapiekany z łososiem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Camembert zapiekany z łososiem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Camembert zapiekany z łososiem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Camembert zapiekany z łososiem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Camembert zapiekany z łososiem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Camembert zapiekany z łososiem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Camembert zapiekany z łososiem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<

Trudno wyobrazić sobie ciepłe miesiące bez soczystych owoców. Co zrobić z truskawek, które najsmaczniejsze są na przełomie wiosny i lata? Przygotowaliśmy dla Ciebie 6 inspiracji, nie tylko na wypieki.

Czytaj więcej

Botwinka, czyli smaczna zupa, której oryginalnego smaku dodają wczesne buraki, to jedno z popularniejszych dań w sezonie wiosenno-letnim. Jest delikatna, ale jednocześnie charakterystyczna. Jak ugotować botwinkę? – przeczytasz w poradniku.

Czytaj więcej