Camembert zapiekany z łososiem przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Camembert zapiekany z łososiem

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

6 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

7 osób wydrukowało

Pobierz pdf

17 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

4 sztuki

null

null

2 łyżeczki

1 sztuka

4 łyżeczki

4 sztuki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Dzwonka łososia skrop sokiem z cytryny, oprósz solą, pieprzem i odstaw na kilka minut w chłodne miejsce.

Krok 2

Grilluj rybę w zawiniętej folii aluminiowej przez 10 minut przewróć, ułóż na wierzchu posiekaną natkę pietruszki i camembert w całości.

Krok 3

Piecz do momentu, aż wyczujesz łopatką, że ser jest miękki. Na upieczona rybę z serem, nakładaj żurawinę

pasibrzuch

Dobra rada:

Aby natka z pietruszki dłużej zachowała świeżość, opłucz ją, ułóż na ręczniku papierowym, włóż do woreczka foliowego i umieśc w lodówce.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Camembert zapiekany z łososiem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Camembert zapiekany z łososiem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Camembert zapiekany z łososiem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Camembert zapiekany z łososiem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Camembert zapiekany z łososiem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Camembert zapiekany z łososiem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Camembert zapiekany z łososiem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Camembert zapiekany z łososiem - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
6 osób ogląda przepis:
Szakszuka
czas przygotowania
25 min.
stopień trudności

łatwe

Przygotowania do Świąt Wielkanocnych zawsze są świetną okazją dla wszystkich kucharzy, żeby się wykazać. Oto czas powrotu do tradycyjnych receptur – w końcu niektóre z potraw jadane są wyłącznie raz w roku właśnie przy tej okazji.

Czytaj więcej

W tę Wielkanoc przygotuj wyjątkowe, smaczne dania inspirowane sprawdzonymi, klasycznymi przepisami. Dobre będą nie tylko faszerowane jajka, ale również różnego rodzaju mięsa.

Czytaj więcej