Camembert zapiekany z łososiem przepis – Zobacz na przepisy.pl

Camembert zapiekany z łososiem

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

6 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

6 osób wydrukowało

Pobierz pdf

13 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

4 sztuki

null

null

2 łyżeczki

1 sztuka

4 łyżeczki

4 sztuki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Dzwonka łososia skrop sokiem z cytryny, oprósz solą, pieprzem i odstaw na kilka minut w chłodne miejsce.

Krok 2

Grilluj rybę w zawiniętej folii aluminiowej przez 10 minut przewróć, ułóż na wierzchu posiekaną natkę pietruszki i camembert w całości.

Krok 3

Piecz do momentu, aż wyczujesz łopatką, że ser jest miękki. Na upieczona rybę z serem, nakładaj żurawinę

pasibrzuch

Dobra rada:

Aby natka z pietruszki dłużej zachowała świeżość, opłucz ją, ułóż na ręczniku papierowym, włóż do woreczka foliowego i umieśc w lodówce.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Camembert zapiekany z łososiem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Camembert zapiekany z łososiem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Camembert zapiekany z łososiem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Camembert zapiekany z łososiem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Camembert zapiekany z łososiem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Camembert zapiekany z łososiem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Camembert zapiekany z łososiem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<

Pytanie o to, jak długo gotować grzyby, pojawia się na wielu forach internetowych. Czas więc na rozwianie wszelkich wątpliwości.

Czytaj więcej

Czy to kalafior? Czy to brokuł? Romanesco jest uznawany za wynik flirtu obu tych warzyw. Czas na kulinarne amory! W końcu Rzym, z którego pochodzi, to idealna sceneria, by się zakochać.

Czytaj więcej