Camembert zapiekany z łososiem przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Camembert zapiekany z łososiem

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

6 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

6 osób wydrukowało

Pobierz pdf

15 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

4 sztuki

null

null

2 łyżeczki

1 sztuka

4 łyżeczki

4 sztuki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Dzwonka łososia skrop sokiem z cytryny, oprósz solą, pieprzem i odstaw na kilka minut w chłodne miejsce.

Krok 2

Grilluj rybę w zawiniętej folii aluminiowej przez 10 minut przewróć, ułóż na wierzchu posiekaną natkę pietruszki i camembert w całości.

Krok 3

Piecz do momentu, aż wyczujesz łopatką, że ser jest miękki. Na upieczona rybę z serem, nakładaj żurawinę

pasibrzuch

Dobra rada:

Aby natka z pietruszki dłużej zachowała świeżość, opłucz ją, ułóż na ręczniku papierowym, włóż do woreczka foliowego i umieśc w lodówce.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Camembert zapiekany z łososiem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Camembert zapiekany z łososiem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Camembert zapiekany z łososiem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Camembert zapiekany z łososiem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Camembert zapiekany z łososiem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Camembert zapiekany z łososiem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Camembert zapiekany z łososiem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Camembert zapiekany z łososiem - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
1 osoba ogląda przepis:
Pizza kebabowa
czas przygotowania
45 min.
stopień trudności

łatwe

Na zakończenie serii postów dyniowych chciałbym wspomnieć o jej zastosowaniu w świecie słodkości. Dynię z powodzeniem wykorzystuję w różnego rodzaju wypiekach. Dodatek dyni sprawia, że ciasto staje się wilgotne.

Czytaj więcej

Przekąski, malutkie dania na jeden kęs, podajemy na początku uroczystego obiadu lub przyjęcia. Mają pobudzić apetyt, zaintrygować, zachęcić do kolejnych dań.

Czytaj więcej