PRZEPISY.PL

Camembert zapiekany z łososiem

  • 30
  • 4
  • Łatwe
  • 0
6
osób dodało do Mniamlisty

Składniki

  • łosoś4 szt
  • pieprz
  • sól
  • natka pietruszki2 łyżeczki
  • sok z cytryny1 szt
  • żurawina4 łyżeczki
  • camembert4 szt
    • Krok 1

      Dzwonka łososia skrop sokiem z cytryny, oprósz solą, pieprzem i odstaw na kilka minut w chłodne miejsce.
    • Krok 2

      Grilluj rybę w zawiniętej folii aluminiowej przez 10 minut przewróć, ułóż na wierzchu posiekaną natkę pietruszki i camembert w całości.
    • Krok 3

      Piecz do momentu, aż wyczujesz łopatką, że ser jest miękki. Na upieczona rybę z serem, nakładaj żurawinę

    Komentarze (0)

    Podobne przepisy:

    17
    osób dodało do Mniamlisty
    45''
    4
    Łatwe
    72
    osoby dodały do Mniamlisty
    90''
    4
    Łatwe
    69
    osób dodało do Mniamlisty
    90''
    4
    Łatwe
    73
    osoby dodały do Mniamlisty
    90''
    4
    Łatwe