Rzepa ze śmietaną przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Rzepa ze śmietaną

Autor: garlic

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

heart
3 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
2 os.
Drukuj

1 osoba wydrukowała

Pobierz pdf

0 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

1 sztuka

1 sztuka

1 sztuka

200 mililitrów

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Rzepę obierz, umyj i pokrój w kostkę, marchewkę zetrzyj na tarce o grubych oczkach.

Krok 2

Uduś do miękkości w małej ilości wody z dodatkiem Bulion na włoszczyźnie Knorr.

Krok 3

Wlej śmietanę i wymieszaj, chwilkę gotuj. Podawaj na ciepło.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Rzepa ze śmietaną - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Rzepa ze śmietaną - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Rzepa ze śmietaną - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Rzepa ze śmietaną - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Rzepa ze śmietaną - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Rzepa ze śmietaną - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Rzepa ze śmietaną - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Rzepa ze śmietaną - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
2 osoby oglądają przepis:
Sałatka gyros z makaronem
czas przygotowania
30 min.
stopień trudności

łatwe

Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.

Czytaj więcej

Cukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.

Czytaj więcej