Składniki
2 sztuki
0.5 szklanki
4 sztuki
1 szklanka
400 gramów
1 opakowanie
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Umyj sałatę lodową, po czym odsącz i ułóż na talerzu.
Krok 2
Pieczarki pokrój w plastry i usmaż na margarynie.
Krok 3
Pokrój pieczyste, ułóż na sałacie, udekoruj marynowanymi grzybami i smażonymi pieczarkami.
Krok 4
Całość skrop sosem vinaigrette. Posyp owocami żurawiny.
Przepisy w Waszym wykonaniu
6 osób ogląda przepis: 
Pulpety z soczewicy
10 min.
łatwe
8 marca to doskonała okazja, by przygotować coś pysznego. Do wiosny zostało jeszcze trochę czasu, który warto umilić sobie smacznymi wypiekami. Sprawdź, jakie słodycze na Dzień Kobiet sprawdzą się najlepiej.
Czytaj więcejZapiekanki warzywne. To pole do popisu dla każdego: początkującego i doświadczonego kucharza. Ograniczeniem jest tylko nasza wyobraźnia, a więc: do dzieła!
Czytaj więcej