
Składniki
2 sztuki
0.5 szklanki
4 sztuki
1 szklanka
400 gramów
1 opakowanie
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Umyj sałatę lodową, po czym odsącz i ułóż na talerzu.
Krok 2
Pieczarki pokrój w plastry i usmaż na margarynie.
Krok 3
Pokrój pieczyste, ułóż na sałacie, udekoruj marynowanymi grzybami i smażonymi pieczarkami.
Krok 4
Całość skrop sosem vinaigrette. Posyp owocami żurawiny.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Wyrazisty smak i aromat sprawiają, że stają się przysmakiem nie tylko zapalonych grzybiarzy. Warto znaleźć miejsce wśród domowych przetworów dla przynajmniej kilku słoiczków.
Czytaj więcejBez problemu znajdziemy je w sklepach, lecz ich smak nie może równać się z walorami owoców, które przygotujemy samodzielnie. Jak suszyć śliwki? Dziś poruszymy temat suszenia śliwek w piekarniku oraz w suszarce.
Czytaj więcej