Sałata z mięsem „powrót z polowania” przepis – Zobacz na przepisy.pl

Sałata z mięsem „powrót z polowania”

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

3 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
6 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

2 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

2 sztuki

0.5 szklanki

4 sztuki

1 szklanka

400 gramów

1 opakowanie

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Umyj sałatę lodową, po czym odsącz i ułóż na talerzu.

Krok 2

Pieczarki pokrój w plastry i usmaż na margarynie.

Krok 3

Pokrój pieczyste, ułóż na sałacie, udekoruj marynowanymi grzybami i smażonymi pieczarkami.

Krok 4

Całość skrop sosem vinaigrette. Posyp owocami żurawiny.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Sałata z mięsem „powrót z polowania” - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Sałata z mięsem „powrót z polowania” - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Sałata z mięsem „powrót z polowania” - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Sałata z mięsem „powrót z polowania” - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Sałata z mięsem „powrót z polowania” - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Sałata z mięsem „powrót z polowania” - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Sałata z mięsem „powrót z polowania” - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<

Pytanie o to, jak długo gotować grzyby, pojawia się na wielu forach internetowych. Czas więc na rozwianie wszelkich wątpliwości.

Czytaj więcej

Czy to kalafior? Czy to brokuł? Romanesco jest uznawany za wynik flirtu obu tych warzyw. Czas na kulinarne amory! W końcu Rzym, z którego pochodzi, to idealna sceneria, by się zakochać.

Czytaj więcej