Sałata z mięsem „powrót z polowania” przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Sałata z mięsem „powrót z polowania”

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

3 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
6 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

2 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

2 sztuki

0.5 szklanki

4 sztuki

1 szklanka

400 gramów

1 opakowanie

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Umyj sałatę lodową, po czym odsącz i ułóż na talerzu.

Krok 2

Pieczarki pokrój w plastry i usmaż na margarynie.

Krok 3

Pokrój pieczyste, ułóż na sałacie, udekoruj marynowanymi grzybami i smażonymi pieczarkami.

Krok 4

Całość skrop sosem vinaigrette. Posyp owocami żurawiny.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Sałata z mięsem „powrót z polowania” - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Sałata z mięsem „powrót z polowania” - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Sałata z mięsem „powrót z polowania” - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Sałata z mięsem „powrót z polowania” - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Sałata z mięsem „powrót z polowania” - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Sałata z mięsem „powrót z polowania” - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Sałata z mięsem „powrót z polowania” - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Sałata z mięsem „powrót z polowania” - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
13 osób ogląda przepis:
Uriel - karp smażony
czas przygotowania
60 min.
stopień trudności

średnie

Mrożenie zupy to doskonały sposób na zrobienie zapasów. Ta metoda przyda się również wtedy, gdy zrobicie zbyt duże porcje i nie chcecie wyrzucać jedzenia. Jest jedno „ale”! Nie wszystkie zupy mogą być zamrożone, ponieważ wiele zależy od składników, które są w nich zawarte.

Czytaj więcej

Jesteście smakoszami tradycyjnej, polskiej kuchni? W takim razie z pewnością ciężko Wam się oprzeć pysznym gołąbkom. Nie jest to potrawa trudna do przyrządzenia, lecz potrafi sprawić nie lada problemy.

Czytaj więcej