
Składniki
1 opakowanie
1 opakowanie
1 opakowanie
4 gramy
3 sztuki
1 sztuka
2 łyżki
1 szczypta
1 szczypta
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Kukurydzę i groszek wsypać do miseczki. Brzoskwinie pokroić w miarę drobną kostkę i także dodać do miseczki.
Krok 2
Ugotować parówki na wodzie, w międzyczasie pokroić w drobną kostkę ogórki i połowę cebulki.
Krok 3
Wyjąc parówki z wody pokroić w krążki. Dodać do miski z pokrojonymi w kostkę ogórkami i cebulką. Dodać 2 łyżki majonezu.Doprawić do smaku solą i pieprzem. Dokładnie wymieszać. Włożyć do lodówki na około 3 godzinki żeby wszystkie składniki się ze sobą przegryzły.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Nie wiesz, z czym jeść bób? Możliwości jest wiele. Warto z nich korzystać, bo młody bób to prawdziwy przysmak. Bez względu czy podacie go w sałatce czy wykorzystacie do ugotowania zupy, nie pożałujecie decyzji o włożeniu go do sklepowego koszyka. Zacznijmy jednak od postaw. Ustalmy, jak jeść bób oraz jak go podawać. Ze skórką czy bez? W jakiej wersji smakuje lepiej?
Czytaj więcejRobienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy. Przygotowanie słoików ze smakowitą zawartością musi obejmować patenty, które pozwolą zachować świeżość przetworów. Jednym z najmniej kłopotliwych sposobów jest pasteryzowanie słoików w piekarniku. Unikniecie dużego zamieszania w kuchni, które często łączy się z pasteryzacją na mokro. Przedstawiamy kilka wskazówek, które wyjaśnią, na czym dokładnie polega wekowanie w piekarniku i czym charakteryzuje się pasteryzacja na sucho.
Czytaj więcej