
Składniki
1 opakowanie
1 opakowanie
1 opakowanie
4 gramy
3 sztuki
1 sztuka
2 łyżki
1 szczypta
1 szczypta
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Kukurydzę i groszek wsypać do miseczki. Brzoskwinie pokroić w miarę drobną kostkę i także dodać do miseczki.
Krok 2
Ugotować parówki na wodzie, w międzyczasie pokroić w drobną kostkę ogórki i połowę cebulki.
Krok 3
Wyjąc parówki z wody pokroić w krążki. Dodać do miski z pokrojonymi w kostkę ogórkami i cebulką. Dodać 2 łyżki majonezu.Doprawić do smaku solą i pieprzem. Dokładnie wymieszać. Włożyć do lodówki na około 3 godzinki żeby wszystkie składniki się ze sobą przegryzły.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Przygotowania do Świąt Wielkanocnych zawsze są świetną okazją dla wszystkich kucharzy, żeby się wykazać. Oto czas powrotu do tradycyjnych receptur – w końcu niektóre z potraw jadane są wyłącznie raz w roku właśnie przy tej okazji.
Czytaj więcejŻurek to aromatyczna zupa, której sekret smaku tkwi w zastosowanych przyprawach. Mogą być różne inne w zależności od tego, jaki rodzaj żuru zamierzamy przygotować. Podpowiadamy, jak doprawić żurek, aby był jak najsmaczniejszy.
Czytaj więcej