
Składniki
1 opakowanie
1 opakowanie
1 opakowanie
4 gramy
3 sztuki
1 sztuka
2 łyżki
1 szczypta
1 szczypta
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Kukurydzę i groszek wsypać do miseczki. Brzoskwinie pokroić w miarę drobną kostkę i także dodać do miseczki.
Krok 2
Ugotować parówki na wodzie, w międzyczasie pokroić w drobną kostkę ogórki i połowę cebulki.
Krok 3
Wyjąc parówki z wody pokroić w krążki. Dodać do miski z pokrojonymi w kostkę ogórkami i cebulką. Dodać 2 łyżki majonezu.Doprawić do smaku solą i pieprzem. Dokładnie wymieszać. Włożyć do lodówki na około 3 godzinki żeby wszystkie składniki się ze sobą przegryzły.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Dzisiaj zabieramy się za grillowanie najszlachetniejszych kawałków wołowiny – steków. Jak je przygotować, jak sprawdzić stopień wysmażenia i czym się różni t-bone od rostbefu – o tym przeczytacie w moim nowym wpisie. Po pierwsze – steki grillujemy na dobrze rozgrzanym grillu, bez przykrycia. Wysoka temperatura sprawia, że białko na powierzchni mięsa szybko się ścina i zabezpiecza stek przed utratą soków.
Czytaj więcejW sezonie na świeże warzywa zastanawiacie się, jak przygotować białe szparagi, żeby cieszyć się ich wykwintnym smakiem i luksusowym charakterem? Sprawdźcie, jak przyrządzić białe szparagi, żeby rozpływały się w ustach.
Czytaj więcej