
Składniki
1.5 sztuki
2 sztuki
0.5 sztuki
0.5 sztuki
2 sztuki
1 sztuka
1 opakowanie
1.5 łyżki
1.5 łyżki
3 szczypty
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Papryki, ogórki i cebulę umyć i pokroić w kostkę.
Krok 2
Por umyć i pokroić w paski.
Krok 3
Sos czosnkowy wymieszać z oliwą a następnie dodać do serka wiejskiego i wymieszać.
Krok 4
Mozzarellę i czosnek pokroić i wszystko razem wrzucić do miski i wymieszać.
Krok 5
Przyprawić ostrą papryką w proszku.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcej