
Składniki
1 sztuka
null
null
100 gramów
null
2 sztuki
2 sztuki
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Łodygi selera umyj i pokrój.
Krok 2
Pierś z kurczaka ugotuj lub podduś, a następnie pokrój w kostkę.
Krok 3
Ser żółty i ogórki pokrój w kostkę.
Krok 4
Dodaj pokrojony zielony seler, kurczaka, przypraw solą i pieprzem.
Krok 5
Polej sosem sałatkowym Knorr i dobrze wymieszaj.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Sos sałatkowy grecki Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuDzisiaj zabieramy się za grillowanie najszlachetniejszych kawałków wołowiny – steków. Jak je przygotować, jak sprawdzić stopień wysmażenia i czym się różni t-bone od rostbefu – o tym przeczytacie w moim nowym wpisie. Po pierwsze – steki grillujemy na dobrze rozgrzanym grillu, bez przykrycia. Wysoka temperatura sprawia, że białko na powierzchni mięsa szybko się ścina i zabezpiecza stek przed utratą soków.
Czytaj więcejW sezonie na świeże warzywa zastanawiacie się, jak przygotować białe szparagi, żeby cieszyć się ich wykwintnym smakiem i luksusowym charakterem? Sprawdźcie, jak przyrządzić białe szparagi, żeby rozpływały się w ustach.
Czytaj więcej