
Składniki
1 opakowanie
1 opakowanie
1 sztuka
1 sztuka
1 pęczek
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
sałate pekinską umyc i pokroić w paseczki,
Krok 2
orzechy włoskie posiekać na drobno
Krok 3
rodzynki wrzucic w całosci
Krok 4
czosnek obrac i posekac na drobno. jest do tego specjalny przyrzad
Krok 5
wszystko wymieszac z majonezem

Dobra rada:
Po przyrządzeniu obiadu zostało ci trochę orzechów włoskich? Skomponuj z nich własne musli – dodaj do nich bakalie oraz suszone owoce i dosyp do mleka lub ulubionego jogurtu!
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcej