
Składniki
1 łyżka
null
null
null
200 gramów
1 łyżeczka
4 opakowania
2 opakowania
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Ugotuj makaron. Następnie odcedź i wymieszaj z curry.
Krok 2
Mule i krewetki wymieszaj z makaronem, polej sosem.
Krok 3
Udekoruj mulami w muszlach i krewetkami w skorupkach.

Dobra rada:
Aby natka z pietruszki dłużej zachowała świeżość, opłucz ją, ułóż na ręczniku papierowym, włóż do woreczka foliowego i umieśc w lodówce.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcej