
Składniki
1 opakowanie
15 listki
1 sztuka
1 sztuka
1 słoik
100 gramów
1 opakowanie
8 łyżek
1 szczypta
1 szczypta
1 szczypta
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Botwinke i szpinak myjemy. Warzywa myjemy i kroimy w kostkę. Karczochy odsączamy z zalewy i kroimy na mniejsze kawałki. Fett kroimy w kostkę. Wszystko razem mieszamy.
Krok 2
Zawartość opakowania sosu sałatkowego mieszamy z oliwa i solą i pieprzem. Dodajemy do zawartości miski i mieszamy.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Sos sałatkowy grecki Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuRobienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcej