
Składniki
1 sztuka
1 opakowanie
10 dekagramów
2 łyżki
3 łyżki
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Makaron namocz w osolonym wrzątku około 20 minut . Następnie odsącz go na sitku .
Krok 2
Cebulę obierz i drobno posiekaj . Pomidory umyj , zalej gorącą wodą i zdejmij z nich skórkę . Następnie pokrój je w drobną kostkę .
Krok 3
Paluszki krabowe wyjmij z opakowania , rozmroź i pokrój w plasterki .
Krok 4
Wszystkie składniki sałatki dokładnie połącz i wymieszaj z sosem .
Krok 5
Podawaj na podgrzanym półmisku , posypany kolendrą .
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Dzisiaj zabieramy się za grillowanie najszlachetniejszych kawałków wołowiny – steków. Jak je przygotować, jak sprawdzić stopień wysmażenia i czym się różni t-bone od rostbefu – o tym przeczytacie w moim nowym wpisie. Po pierwsze – steki grillujemy na dobrze rozgrzanym grillu, bez przykrycia. Wysoka temperatura sprawia, że białko na powierzchni mięsa szybko się ścina i zabezpiecza stek przed utratą soków.
Czytaj więcejW sezonie na świeże warzywa zastanawiacie się, jak przygotować białe szparagi, żeby cieszyć się ich wykwintnym smakiem i luksusowym charakterem? Sprawdźcie, jak przyrządzić białe szparagi, żeby rozpływały się w ustach.
Czytaj więcej