Składniki
3 łyżki
1 sztuka
10 sztuk
1 opakowanie
2 łyżki
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Sos sałatkowy wymieszaj w naczyniu z majonezem i przegotowaną wodą.
Krok 2
Sałatę wylistkuj i umyj, pomidorki przekrój na pół lub ćwiartki.
Krok 3
Sałatę i pomidorki przełóż do dużej miski i polej przygotowanym sosem. Wymieszaj.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Sos sałatkowy francuski Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuKutia to danie, które co roku pojawia się na wigilijnym stole. Nie spotkaliście się nigdy z tym przysmakiem? Najwyższa pora, by to zmienić! Podpowiadamy, z jakich składników można przygotować kutię.
Czytaj więcejBez nich większość osób nie wyobraża sobie kolacji wigilijnej. Uszka są nieodłącznym dodatkiem do tradycyjnego barszczu czerwonego. Kształtne i wypełnione apetycznym nadzieniem są na tyle smaczne, że ich najwięksi miłośnicy zajadają się nimi także podczas świątecznych obiadów.
Czytaj więcej