Sałatka z buraków ćwikłowych z zalewy octowej przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Sałatka z buraków ćwikłowych z zalewy octowej

Autor: garlic

ratingratingratingratingrating

1

7 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

10 osób wydrukowało

Pobierz pdf

12 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

1 opakowanie

1 sztuka

4 sztuki

1 sztuka

100 gramów

1 szczypta

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Buraki wyjmij z zalewy. jajka ugotuj na twardo i obierz.

Krok 2

Buraki i jajka pokrój w kostkę. Cebulę drobno posiekaj i sparz wrzątkiem. Wymieszaj składniki.

Krok 3

Dodaj majonez, przypraw Mini kostką Czosnek Knorr i pieprzem. Sałatka jest bardzo pożywna i jest doskonałą alternatywą dla tradycyjnej sałatki jarzynowej.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Sałatka z buraków ćwikłowych  z zalewy octowej  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Sałatka z buraków ćwikłowych  z zalewy octowej  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Sałatka z buraków ćwikłowych  z zalewy octowej  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Sałatka z buraków ćwikłowych  z zalewy octowej  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Sałatka z buraków ćwikłowych  z zalewy octowej  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Sałatka z buraków ćwikłowych  z zalewy octowej  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Sałatka z buraków ćwikłowych  z zalewy octowej  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Sałatka z buraków ćwikłowych  z zalewy octowej  - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Zimowe lody topnieją w jednym szczególnym dniu. 14 lutego obchodzimy święto miłości czyli Walentynki. W ten dzień okazujemy miłość i przyjaźń naszym najbliższym, w ten dzień celebrujemy to co nas łączy i to co w nas najlepsze.

Czytaj więcej

Delikatne, puszyste pączki. Z jednej strony proste w przygotowaniu, z drugiej – wymagające uwagi. Jeśli chcesz wiedzieć, jak zrobić dobre pączki, pamiętaj o kilku radach, dzięki którym zawsze wyjdą doskonałe, a ich brzegi zwieńczy złota obwódka.

Czytaj więcej