
Składniki
15 sztuk
1 sztuka
1 opakowanie
1 sztuka
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Pomidorki pokrój na kawałki i wrzuć do miski.
Krok 2
Ogórki umyj, obierz i pokrój na kawałki następnie wrzuć do miski.
Krok 3
Sałatę porwij i wrzuć do miski.
Krok 4
Z papryki wyjmij środek, umyj ją i pokrój ją w kostkę.
Krok 5
Wszystko wymieszaj i wrzuć do miski.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Dzisiaj zabieramy się za grillowanie najszlachetniejszych kawałków wołowiny – steków. Jak je przygotować, jak sprawdzić stopień wysmażenia i czym się różni t-bone od rostbefu – o tym przeczytacie w moim nowym wpisie. Po pierwsze – steki grillujemy na dobrze rozgrzanym grillu, bez przykrycia. Wysoka temperatura sprawia, że białko na powierzchni mięsa szybko się ścina i zabezpiecza stek przed utratą soków.
Czytaj więcejW sezonie na świeże warzywa zastanawiacie się, jak przygotować białe szparagi, żeby cieszyć się ich wykwintnym smakiem i luksusowym charakterem? Sprawdźcie, jak przyrządzić białe szparagi, żeby rozpływały się w ustach.
Czytaj więcej