
Składniki
15 sztuk
1 sztuka
1 opakowanie
1 sztuka
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Pomidorki pokrój na kawałki i wrzuć do miski.
Krok 2
Ogórki umyj, obierz i pokrój na kawałki następnie wrzuć do miski.
Krok 3
Sałatę porwij i wrzuć do miski.
Krok 4
Z papryki wyjmij środek, umyj ją i pokrój ją w kostkę.
Krok 5
Wszystko wymieszaj i wrzuć do miski.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Marynowanie maślaków to doskonała metoda na zrobienie przetworów z leśnych zdobyczy. Grzybki w tej formie zyskują nowe oblicze, wyrazisty smak i niepowtarzalny aromat. Warto więc przygotować je, schować do spiżarni i wyjąć, gdy najdzie Was ochota lub pojawią się niespodziewani goście. Jak zamarynować maślaki? Czy to trudny i długi proces? Przychodzimy z pomocą i odpowiedziami. Zapraszamy!
Czytaj więcejKanie to grzyby słynące ze swojego charakterystycznego kapelusza i delikatnego smaku, który urozmaica wiele potraw. Wykorzystujemy je do przyrządzenia farszu na pierogi, a także traktujemy te leśne przysmaki jako zamiennik mięsa.
Czytaj więcej