
Składniki
1 sztuka
12 sztuk
1 pęczek
1 opakowanie
1 sztuka
2 sztuki
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Sałatę rwiemy na małe kawałki.
Krok 2
Pomidory kroimy w ćwiartki lub na połówki.
Krok 3
Kładziemy sałatę na talerzu, układamy na niej cząstki pomidorów i plasterki sera.
Krok 4
Posypujemy posiekanym koperkiem.
Krok 5
Skrapiamy sosem i podajemy.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Sos sałatkowy koperkowo-ziołowy Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuDzisiaj zabieramy się za grillowanie najszlachetniejszych kawałków wołowiny – steków. Jak je przygotować, jak sprawdzić stopień wysmażenia i czym się różni t-bone od rostbefu – o tym przeczytacie w moim nowym wpisie. Po pierwsze – steki grillujemy na dobrze rozgrzanym grillu, bez przykrycia. Wysoka temperatura sprawia, że białko na powierzchni mięsa szybko się ścina i zabezpiecza stek przed utratą soków.
Czytaj więcejW sezonie na świeże warzywa zastanawiacie się, jak przygotować białe szparagi, żeby cieszyć się ich wykwintnym smakiem i luksusowym charakterem? Sprawdźcie, jak przyrządzić białe szparagi, żeby rozpływały się w ustach.
Czytaj więcej