Schabowy z suruweczką rzodkiewka ze szczypiorkiem

Autor: Gwiazdeczka778

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

1 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
60 min.
ilość porcji
1 os.
Drukuj

1 osoba wydrukowała

Pobierz pdf

2 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

1 sztuka

1 sztuka

3 łyżki

1 szczypta

1 szczypta

1 pęczek

1 pęczek

3 łyżki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Schabowy ubijamy potem taczamy w bułce tartej i jajku. Smażymy około 15 min.

Krok 2

W tym czasie robimy surówkę: bierzemy miskę, najpierw myjemy rzodkiewkę, kroimy w plastry, wrzucamy do miski. Kroimy drobno szczypior i wrzucamy i wlewamy śmietanę. Schabowy się smaży i jak się usmaży kładziemy na talerzyk ;D i Smacznego ;)

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Schabowy z suruweczką rzodkiewka ze szczypiorkiem   - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Schabowy z suruweczką rzodkiewka ze szczypiorkiem   - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Schabowy z suruweczką rzodkiewka ze szczypiorkiem   - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Schabowy z suruweczką rzodkiewka ze szczypiorkiem   - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Schabowy z suruweczką rzodkiewka ze szczypiorkiem   - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Schabowy z suruweczką rzodkiewka ze szczypiorkiem   - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Schabowy z suruweczką rzodkiewka ze szczypiorkiem   - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<
15 osób ogląda przepis:
Sałatka grecka z fetą
czas przygotowania
15 min.
stopień trudności

łatwe

Słodkie i soczyste owoce, które mogą być składnikiem deserów, ale również wytrawnych dań czy szybkich sałatek. Co zrobić z malin? – zainspiruj się naszymi propozycjami.

Czytaj więcej

Francuskie, filo czy kruche? W formie tarty lub quiche? Ciasto na słono może mieć wiele postaci. Dodaje się do niego warzywa, sery, mięso, zioła. Skorzystaj z naszych porad i uruchom kulinarną fantazję, tworząc pyszne słone wypieki dla bliskich.

Czytaj więcej