
Składniki
4 sztuki
250 gramów
3 sztuki
1 sztuka
null
null
2 łyżki
3 łyżki
1 pęczek
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Warzywa, obierz.
Krok 2
Włoszczyznę pokrój w paski, natomiast ziemniaki rozkrój na ćwiartki.
Krok 3
Zalej wodą, dodaj przyprawy i gotuj do miękkości.
Krok 4
Osobno ugotuj cebulę posiekaną w piórka, odcedź, zmiksuj i wymieszaj z zupą.
Krok 5
do smaku, zagęść zasmażką przyrządzoną z mąki i masła.
Przepisy w Waszym wykonaniu
łatwe
Przygotowywanie posiłków przy użyciu pary wodnej to przepis na posiłek idealny. Soczyste mięsa i chrupiące warzywa z pełnią właściwości odżywczych, ale bez zbędnego tłuszczu – to możliwe! I niezwykle proste w wykonaniu. Duże kulinarne doświadczenie nie jest wymagane!
Czytaj więcejBananowiec to najprostsze ciasto świata! Przygotowanie tego wypieku jest niezwykle szybkie, a efekty zawsze zachwycają. Próbowaliście kiedyś bananowca? Jeżeli nie, to najwyższa pora, by to zmienić! Chcecie poznać sprawdzony przepis, z pomocą którego przygotujecie ten wypiek?
Czytaj więcej