
Składniki
4 łyżki
4 sztuki
2 sztuki
1 łyżka
1 sztuka
1 łyżka
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Umyty por pokrój w cienkie krążki.
Krok 2
Zasmaż krążki pora na maśle.
Krok 3
Dodaj keczup i duś przez 5 minut.
Krok 4
Jajka lekko ubij z mlekiem i przyprawą Knorr.
Krok 5
Masą jajeczną zalej pory i smaż omlet. Natychmiast podawaj.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Przyprawa w Mini kostkach Smażona cebula Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuDzisiaj zabieramy się za grillowanie najszlachetniejszych kawałków wołowiny – steków. Jak je przygotować, jak sprawdzić stopień wysmażenia i czym się różni t-bone od rostbefu – o tym przeczytacie w moim nowym wpisie. Po pierwsze – steki grillujemy na dobrze rozgrzanym grillu, bez przykrycia. Wysoka temperatura sprawia, że białko na powierzchni mięsa szybko się ścina i zabezpiecza stek przed utratą soków.
Czytaj więcejW sezonie na świeże warzywa zastanawiacie się, jak przygotować białe szparagi, żeby cieszyć się ich wykwintnym smakiem i luksusowym charakterem? Sprawdźcie, jak przyrządzić białe szparagi, żeby rozpływały się w ustach.
Czytaj więcej