
Składniki
4 łyżki
4 sztuki
2 sztuki
1 łyżka
1 sztuka
1 łyżka
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Umyty por pokrój w cienkie krążki.
Krok 2
Zasmaż krążki pora na maśle.
Krok 3
Dodaj keczup i duś przez 5 minut.
Krok 4
Jajka lekko ubij z mlekiem i przyprawą Knorr.
Krok 5
Masą jajeczną zalej pory i smaż omlet. Natychmiast podawaj.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Przyprawa w Mini kostkach Smażona cebula Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuPrzygotowania do Świąt Wielkanocnych zawsze są świetną okazją dla wszystkich kucharzy, żeby się wykazać. Oto czas powrotu do tradycyjnych receptur – w końcu niektóre z potraw jadane są wyłącznie raz w roku właśnie przy tej okazji.
Czytaj więcejŻurek to aromatyczna zupa, której sekret smaku tkwi w zastosowanych przyprawach. Mogą być różne inne w zależności od tego, jaki rodzaj żuru zamierzamy przygotować. Podpowiadamy, jak doprawić żurek, aby był jak najsmaczniejszy.
Czytaj więcej